Hırvatistan’da gündem Eljif Elmas

Hırvatistan’da gündem Eljif Elmas
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 1-0 mağlup ettiği mücadelede tek golü atan Eljif Elmas,Dinamo Zagreb maçı öncesinde Hırvatların manşetlerini süsledi.

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Zagreb ile oynayacağı maç öncesinde Hırvat basını Eljif Elmas’a mercek tuttu.

Menajer Darko Alegic, oyuncunun Dinamo Zagreb’in kapısından döndüğünü belirtirken, milli takımdan takım arkadaşı Agron Rufati de, ne kadar tehlikeli bir isim olduğunu anlattı.

Darko Alegic, Eljif’in Fenerbahçe öncesinde Zagreb ile görüştüğünü kaydederken; “Geçen yıl mayıs ayında, babası Eljif’i Dinamo Zagreb’e getirmek istedi. Kulübe sordum ancak onlar Lokomotiva’ya gidebileceğini söyledi. Bunu duyunca, ‘Haydi ama aptal olmayın, ne Lokomotiva’sı? Büyük kulüplerden teklifler aldık’ dedik ve Eljif de Fenerbahçe’ye gitti. Şimdi de Dinamo Zagreb’e karşı oynuyor” ifadelerini kullandı.

Eljif Elmas devleri peşine taktı !Eljif Elmas devleri peşine taktı !

 

“ŞEYTAN GİBİ BİR OYUNCU, ÇOK ZEKİ”

Makedonya’nın alt yaş kategorilerinde Eljif ile birlikte oynayan stoper Agron Rufati, “Eljif Elmas ile takım arkadaşıydık. Makedonya’da büyük yıldızlar ona tapıyor. Şu anda Goran Pandev kadar popüler değil çünkü o hala 1 numara, ancak onun popülaritesine yakın. Yapmak istediğinde, 2-3 oyuncuyu birden geçebiliyor. Onunla idmanlara çıktım ve bana inanın ki, rakip olmak kolay değil. Şeytan gibi bir oyuncu. Dinamo onu durdurmak için çok dikkatli olmalı” dedi.