İstanbullular dikkat ! Bu yollar trafiğe kapatılacak

İstanbullular dikkat ! Bu yollar trafiğe kapatılacak
Güncelleme:

İstanbul'da 29 Ekim provaları ve derbi nedeniyle bazı yollar kapalı olacak.

İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının provaları ve Türk Telekom Stadyumu'nda bugün saat 19.30'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Tören kutlamalarının provaları kapsamında 06.30-16.00 saatlerinde polis ve belediye ekiplerince bariyerlerle araç ulaşımına kapatılan yollar şöyle:

"Vatan Caddesi gidiş geliş, D-100 istikametinden Vatan Caddesi girişi, 10. Yıl Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Edirnekapı'dan Vatan Caddesi girişi, Oğuzhan Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Sofular Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Halıcılar Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Akdeniz Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Akşemsettin Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Ordu Caddesi ve Atatürk Bulvarı'ndan (Aksaray'dan) Vatan Caddesi girişleri, Vatan Caddesi'ne çıkan tüm cadde ve sokaklar." 

Sürücüler için Millet ve Fevzipaşa caddeleri alternatif güzergah olarak belirlendi. Bu yolların 29 Ekim Pazar günü de aynı saatlerde trafiğe kapatılacağı bildirildi.

DERBİ NEDENİYLE BU YOLLAR KAPALI

Türk Telekom Stadyumu'nda bugün saat 19.30'da Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanacak olan İlhan Cavcav Sezonu Spor Toto Süper Lig futbol müsabakası nedeniyle bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada, emniyet tedbirleri kapsamında saat 14.30'dan itibaren bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle: "Güney Yan Yolda bulunan İspark Otopark alanı dolana kadar Tem Kuzey Yan Yoldan Güney Yan Yola Dönüş Varyantı araç trafiğine açık olacak, İspark Otoparkı dolduktan sonra dönüş varyantı araç trafiğine kapatılacak, alternatif olarak araç sürücüleri Tem Kuzey Yan Yol Okmeydanı dönüşleri – Tem Güney Yan Yol Bağlantı yolunu kullanacaklardır. Maç başladığında Tem Kuzey Yan Yol araç trafiğine kapatılacak, Tem Kuzeye direkt ve Tem Kuzeyden Güneye bağlayan varyanta akım verilecek, Tem Kuzey Yan Yol araç trafiğine kesildiği zaman Tem Kuzeyden Güneye bağlantı varyantı araç trafiğine açılacaktır."

AA