Jardel'den Galatasaray'a mesaj !

Jardel'den Galatasaray'a mesaj !
Güncelleme:

Galatasaray'ın eski golcüsü Mario Jardel, Galatasaray'da geçirdiği günleri unutamadığını söylerken geri dönebileceğini söyledi.

Galatasaray'da bir yıl oynamasına rağmen attığı goller ile taraftarların ''Süper Mario'' lakabı verdiği Mario Jardel, BeIn Sports Haber kanalına verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a dönebileceğini söyleyen Mario Jardel, şu sözleri kullandı;

''YAKINDA DÖNÜYORUM DİYEBİLİRİM''

Türkiye benim kalbimde. Türkiye ligine başladığım gün 5 gol attım ve o takımda Taffarel vardı. Kendisine büyük bir saygı besliyorum ve selam söylüyorum. Takımda ayrıca Hagi, Capone, Marcio gibi yıldızlar da vardı. Tabii ki en büyük hatıram Süper Kupa finalinde Monaco'da oynadığımız maçtı. O maçın ardından Türkiye'ye döndüğümüzde muhteşem bir atmosfer ve kalabalık vardı. Yakında Galatasaray'a dönüyorum diyebilirim. Çünkü bazı futbolcularla çalışmaya başladım. Umarım Türkler bana bir fırsat verirler.

''GALATASARAY İLE SÜPER KUPA'YI KAZANDIK''

Türkiye macerası Porto'da geçirdiğim 4 yılın ardından başladı. Plajda oturuyordum ve Taffarel bana telefon açıp şöyle söyledi: ''Bunlar anlaşma şartları ve sana bu rakamı verecekler. Ne dersin?'' Ben ise ''Hemen geliyorum.'' dedim. Galatasaray'da ilk maçımda 5 gol attım ve stattaki taraftarlarla muhteşem bir ortam yarattık. Onlar bana ''Süper Mario, Jardel Jardel'' diye seslenmeye başladılar. Mücadeleyi seviyorum, kalabalık statları seviyorum, Türkiye'de şampiyon olamadım ama Popescu, Taffarel, Capone ve Marcio ile birlikte Süper Kupa'yı kazandık. Şampiyonlar Ligi'nde de gerçekten iyi işler çıkarttık. UEFA Süper Kupası Monaco'daydı. O maçta Real Madrid'de Roberto Carlos ve Figo vardı. Ben 2 gol attım ve Türk futbol tarihine geçtim. Türkiye'de çok güzel anılarım var. Bu anıları hatırlamak çok hoş. Türkiye'deki tüm insanlara selamlarımı iletiyorum.

''VERİLEN SÖZLER TUTULMADI''

Benfica başkanı benimle bir kontrat yapmıştı ve bana bir takım sözler vermişti. Çünkü Galatasaray'da iyi oynamıştım fakat verilen sözler tutulmadı. Mahkemeye gitmeyi düşündüm. Ardından küçük bir toplantı yaptık ve anlaşmaya vardık. 4 yıllık olması gerekirken sadece 1 yıl kaldım Galatasaray'da. Ama akılda kalan 1 yıldı.

Sporx