Olaylı derbi için 5 kişiye tutuklama talebi !

Olaylı derbi için 5 kişiye tutuklama talebi !
Güncelleme:

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve çıkan olaylar sebebiyle yarıda kalan derbi için aralarında Şenol Güneş’i yaraladığı belirtilen S.D.’nin de bulunduğu 5 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedildi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçında çıkan olaylar üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye getirilen 25 şüpheliden 15'i adli kontrol talebiyle, 5'i ise tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Diğer 5 kişi ise savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, Fenerbahçe Ülker Stadı’nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan müsabakada, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in de yaralanmasıyla sonuçlanan olaylara ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında emniyette işlemleri tamamlanan 25 şüpheli sabah saatlerinde  Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na götürüldü. 25 şüphelinin savcılık sorguları tamamlandı. Savcı şüphelilerden 5’ini tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti. Mahkemeye sevk edilenler arasında Şenol Güneş’in yaralanmasına sebebiyet verdiği iddia edilen S.D.’nin de olduğu öğrenildi.

Ayrıca 15 şüpheliye de adli kontrol hükümlerinin uygulanması talebiyle mahkemeye sevk edilmesine karar verildi. Diğer 5 şüpheli ise savcılık ifadelerinin ardından serbest kaldı.

Skor