Rıdvan Dilmen: Golde ofsayt vardı !

Rıdvan Dilmen: Golde ofsayt vardı !
Güncelleme:

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Nur Çebi’nin maç sonrası yapmış olduğu açıklamalar ile ilgili sert sözler kullandı.

İşte Rıdvan Dilmen’in yaptığı açıklamalar.

‘Ahmet Nur Çebi’nin dediği “Benim matematiğim kötü” falan bunlar olmaz. Kaç yaşında iş adamısınız, 2. başkansınız.. 100 yıllık kulüpler alaylı konuşulmaz. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray farketmez. Aykut Kocaman ile Çebi de çok iyi dosttur.

Bütün stat Aykut Kocaman’a küfrediyor. Sebebi ise senin yöneticinin yaptığı algı. Yakışmıyor bunlar Çebi size. Bunlar hoş şeyler değil. Yaşını başını almış insanlarsınız. Sen Aykut ile abi kardeş gibisiniz.’

Fenerbahçe’nin attığı golün ofsayt olduğunu dile getiren Dilmen, “Hakemler devrede golün ofsayt olduğunu öğrenir. Bu 2. yarıyı da etkiler diye düşünüyorum” dedi.

Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-1Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-1

 

“Cüneyt Hoca, Avrupa’da maç yönetiyor, burada idare ediyor. Fenerbahçe’nin golü ofsayt. Isla penaltı yaptırmak için, Quaresma penaltıyı almamak için çok uğraştı. Bir açıdan gördüğüm, pozisyon penaltıydı.”

“Fenerbahçe’nin attığı golde, Fernandao 25-30 cm önde gibi duruyor. Penaltı ile ilgili de, Isla penaltıyı yapmak için çok uğraştı, Quaresma da penaltıyı almamak için çok uğraştı. Isla sanki basıyor gibi. Basıyorsa penaltı. Hakemler devrede golün ofsayt olduğunu öğrenir. Bu 2. yarıyı da etkiler diye düşünüyorum.”

Seçiniz...