Rıdvan Dilmen: Saçma sapan bir şey söyleyeceğim

Rıdvan Dilmen: Saçma sapan bir şey söyleyeceğim
Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe'nin deplasmanda Kayserispor'u 5-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

Kayseri çok kötüydü. Ama bu hafta Galatasaray da Fenerbahçe de çok iyi oynadı Saçma sapan. Hakem niye 2 dakika uzatıyor? Belki Fenerbahçe bir tane atacak ya da yiyecek. Gol averajlarının da eşitlenme şansı var, ligin gidişatı da oraya gidiyor.

"BİZİM TAKDİR ANLAYIŞIMIZ YOKTUR"

Bizim takdir anlayışımız genelde yoktur. Ama ile konuşuruz. İyi ama deriz. Trabzon iyi değildi. Kayseri çok kötüydü. Ancak Galatasaray ve Fenerbahçe de iyi oynadı. İkisi birleştiği zaman oyun ve skor farklı çıkıyor.

"NİYE 2 DAKİKA UZATIYORSUN?"

Fenerbahçe takımı uzatmalara girerken golü yaptı ve hakem de 2 dakika maçı uzattı. Saçma sapan bir şey söyleyeceğim. Niye 2 dakika uzatıyorsun? Fenerbahçe bir tane daha atacak veya yiyecek. Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Var. Gol averajı önemli. Lider Galatasaray çünkü ve ikili averajlar eşit. O zaman gol averajları devreye giriyor.

"ÖNEMLİ DEPLASMAN PERFORMANSI"

Fenerbahçe'nin iç saha geleneğini Beşiktaş aldı. Galatasaray da devam ediyor. Bu yıl inanılmaz şekilde Fenerbahçe iç sahada puanlar kaybetti. Burada da taraftarların önemini görüyoruz. Ancak diğer tarafta Fenerbahçe'nin deplasman performansı da önemli. Sonuç itibariyle Fenerbahçe iyi oynadığı bir maçta, rakiplerinin kazandığı haftada galip geldi. 

Seçiniz...