Rıdvan Dilmen'den çarpıcı derbi yorumu !

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı derbi yorumu !
Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, pazartesi akşamı Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı konuk edeceği derbi öncesi flaş açıklamalarda bulundu.

Futbol yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, NTV’de yayınlanan %100 Futbol programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trabzonspor – Göztepe maçını, pazartesi oynanacak Fenerbahçe – Beşiktaş derbisini ve VAR sistemini yorumlayan Dilmen, VAR hakkında, “VAR ile ilgili cicim ayları bitti. VAR pazartesi günü gelecek. Lig derbiyle başlayacak” ifadelerini kullandı.

Dilmen, “Bundan sonraki maçlarda VAR kararları daha da çok tartışılacak. Ankaragücü’de Bakary Kone’nin gördüğü kırmızı kart 3 açıdan da doğru bir karar değil. Teknolojik olarak da sıkıntı yaşayabiliyoruz. Ben mutluyum ama VAR’ın olmasından sadece sürenin ayarlanması gerekiyor.”

“VAR’dan genel anlamda memnunum. Bana göresi, sana göresi olabilir ama Halil Umut Meler ve Hüseyin Göçek’e göresi de var gibi bence. Bugün Hüseyin Göçek, Burak elledi gerekçesiyle golü iptal etti, Halil Umut Meler ilk hafta FB-Bursa maçında aynısına el yok demişti” dedi.

‘Derbinin şifresi…’

Rıdvan Dilmen, derbiyle alakalı olarak da, “Derbide orta sahaların kırılmaması lazım. Maçın şifresi orta sahada gizli. Orta sahada diri olanın daha iyi olacağı kesin. Fenerbahçe açısından Medel olmaması avantaj. Bence yüzde 50 berabere biter, yüzde 30 Fenerbahçe kazanır, yüzde 20 Beşiktaş kazanır” diye konuştu.