Rıdvan Dilmen'den flaş 'Oğuzhan' açıklaması

Rıdvan Dilmen'den flaş 'Oğuzhan' açıklaması
Güncelleme:

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Akhisarspor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da %100 Futbol programında Beşiktaş - Akhisarspor maçını değerlendirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

İki takım da gol atamayarak bizi şaşırttılar. İlk yarı sonunda bu maçta gol olur demiştim. Beşiktaş'ın bir sistemi var. Bu sistemden çıkınca Beşiktaş kitleniyor. İkinci yarıda 4-4-2'ye döndü takım. Bu da yordu Beşiktaş'ı. Kora kor mücadele edemediler.

''KIRMIZI KART ANLAMSIZDI''

Yardımcı hakem Henrique'yi yanlış attı. Anlamsız bir kırmızı karttı. Yardımcı hakem nasıl gördüyse oradan. Orta falan yaptılar ama karambol oyunu oldu. Bu da Akhisar'ın işine geldi. Şenol Güneş, nasıl olsa bu maçı kazanırım diye düşündü. Zorlansak bile yedek silahlarım var dedi. Oğuzhan'ı aldığında maç artık kopmuştu.

''ÇOK CİDDİ PUAN KAYBI''

Beşiktaş için çok ciddi bir puan kaybı oldu. Vodafone Park'ta son 3 maçını kazanamadı. Ve bu hafta rakipleri birbirleriyle karşılaşacak. Başakşehir, Trabzonspor maçlarında puan kaybı beklenebilir ama Akhisar karşısında mutlak 3 puan yazılır.

Beşiktaş - Akhisarspor: 0-0Beşiktaş - Akhisarspor: 0-0

 



''OĞUZHAN'DA BİR TUHAFLIK VAR''

Beşiktaş'ta bu sene bir şey var. Oğuzhan bile çok kötü bu sene. Sezon başından bu yana Oğuzhan'da bir tuhaflık var. Lucescu'nun milli takım kararından sonra acaba Oğuzhan'ı transfer için milli takım kriteri için mi alıyor diye düşündüm. Transfer için yüzde 30 milli takım kriteri var. Onu düşündüm acaba olur mu diye. Lucescu önce kadroya almıyor sonraki maçlarda hep ilk 11 başlatıyor.

''ACABA OĞUZHAN GİDECEK Mİ?''

Acaba Oğuzhan gidecek mi? Kendi takımında oynarken milli takım hocası almıyordu. Kendi takımında oynamadıktan sonra milli takım hocası almaya başladı. Kafası kesinlikle karışık.

7 dakika uzatmayı normal buluyorum. Maç çok durdu. Normal bu kadar uzatma eklenmesi.

Beşiktaşlı taraftarlardan 2 isme büyük tepkiBeşiktaşlı taraftarlardan 2 isme büyük tepki

 



''BECK GİTTİKTEN SONRA GÖKHAN GÖNÜL...''

Beşiktaş'ta Beck gittikten sonra Gökhan Gönül rakipsiz kaldı ve idare ederek oynamaya başladı. Bugün de idare etti.

''ÇOK ÇOK ÖNEMLİ PUAN KAYBI''

Beşiktaş cidden çok önemli 2 puan kaybetti. Bu 2 puanı başka bir takıma karşı kaybedebilirdiniz. Gençlerbirliği mağlubiyetine bile bir şey dersiniz ama bu maçın mazereti yok. Galatasaray maçına kendi sahasında liderlik için çıkabilirdi. Şenol Güneş, bu maçı kazanırım ama Porto maçı daha önemli dedi. Beşiktaş coşkulu bir takım ama bu maçta o coşkuyu göremedim.

Seçiniz...