Rıdvan Dilmen'den penaltı yorumu

Rıdvan Dilmen'den penaltı yorumu
Güncelleme:

Usta spor yorumcusu Rıdvav Dilmen, Beşiktaş - Kayserispor maçını değerlendirdi.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, 1-1'lik eşitlikle biten Kayserispor-Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi. Dilmen, Beşiktaş'ın kazandığı penaltıyla ilgili olarak,"Ben hakem olsaydım orada penaltıyı çakardım. Topla karışık faul var. Dolayısıyla da penaltı" dedi. Quaresma'nın performansını eleştiren Dilmen, "Bugün sahanın en kötüsü de Gökhan Gönül'dü" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan programda Kayserispor-Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.

"Ben hakem olsaydım orada penaltıyı çakardım"

Dilmen, mücadelenin ilk yarısı ile ilgili şunları söyledi:

"2 tane net gol pozisyonu kaçırdı Beşiktaş. Ardından golde soldan Gökhan Gönül'ü çok kolay çalımladılar, orası aksıyor...(Penaltıyla ilgili) Öyle bir pozisyon ki, mahalle maçlarında da olur, burada topla beraber adama vurdu. Topa vururken, Cenk'i de götürüyor. Ben hakem olsaydım orada penaltıyı çakardım. Topla karışık faul var. Dolayısıyla da penaltı. Şenol Güneş devre arasında Negredo'yu oyuna sokarken kimi çıkartayım diye düşünüyordur."  

Güneş, Q7 ve Gönül'ü eleştirdi

Dilmen'in maçın ardından yaptığı açıklamalarda ise Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Quaresma ve Gökhan Gönül'ü eleştirdi. Rıdvan Dilmen, şunları dile getirdi:

"46 dakika boyunca 10 kişi oynayan bir takım karşısında Beşiktaş pozisyona giremedi. İlk yarıda pozisyonları var mesela. Beşiktaş galibiyeti hak etmedi. Beşiktaş, Galatasaray maçı dışında ligte istediği performansa ulaşamadı. Avrupa'da farklı tabii. Quaresma deplasmanlarda hiçbir şey oynamıyor. Bugün de hiçbir şey yapmadı. Beşiktaş, önündeki iki maçı da kazanırsa geçen seneki 16. haftanın 5 puan gerisinde kalıyor.Şenol Hoca muhtemelen en çok Talisca'ya kızmıştır. Gayretsizdi çünkü."

Güneş'i Negredo'yu oyuna geç almakla eleştiren Dilmen, "Şenol Güneş, Negredo'yu oyuna çok geç soktu. Kırmızı karttan sonra hemen sokmalıydı... Negredo'yu bu maçta oynatmadığınız zaman, kazanamazsınız. Negredo ile Cenk arasında bir uçurum yok. Form olarak da, geliyor bu oyuncu." şeklinde konuştu.

Usta yorumcu, "Bugün sahanın en kötüsü de Gökhan Gönül'dü. Müthiş kötüydü" ifadelerini kullandı.

"Bu ligde 70 puanı geçen bir takım olur"

Şampiyonluk yarışına da dikkat çeken Rıdvan Dilmen, "Bu ligde 70 puanı geçen bir takım olur. Artık puanlar kolay alınmıyor. Çok zorlu deplasmanlar var. Birçok takım daha Sivas'a gidecek. Çok zorlu bir deplasman" dedi.