Samuel Johnson'dan Fenerbahçe'ye transfer önerisi

Samuel Johnson'dan Fenerbahçe'ye transfer önerisi
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Samuel Johnson vatandaşı Baba Rahman için Fenerbahçe’nin çok doğru bir tercih olacağını belirtti.

Sol bek arayışları devam eden Fenerbahçe'nin gözdelerinden biri de Chelsea'de forma giyen Baba Rahman...

Maviler'de forma şansı bulunmayan 23 yaşındaki yıldıza Gana'nın efsanevi ismi Samuel Johnson tavsiyelerde bulundu. 1999-2003 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen ve Ali Sami Yen'de Galatasaray'a attığı golle sarı-lacivertli gönüllerde ayrı bir yeri olan Samuel Johnson, Baba Rahman'ın Chelsea'den mutlaka ayrılması gerektiğini söyledi. Johnson "Baba Rahman çok genç bir oyuncu. Milli Takımımız için de değerli. Mutlaka süre bulması gerekiyor. Bu transfer döneminde oynayabileceği bir kulübe gitmesi şart. Bunlardan biri de benim de geçmişte formasını giydiğim Fenerbahçe. Ona çok uygun" diye konuştu.

'GELECEĞİNİ DÜŞÜNMELİ'

SAMUEL Johnson, Baba Rahman'ın kariyeri için gerçekçi bir düşünce tarzı benimsemesi gerektiğini ifade etti. 43 yaşındaki futbol adamı "Schalke, Fenerbahçe gibi kulüpler onu istiyor. Buralarda göstereceği performansla kalıcı olabilir. Bunun için çekinmeden gitmeli. Ben Türkiye'de Fenerbahçe, Gaziantepspor ve Kayserispor formaları giydim. Özellikle Fenerbahçe'de harika yıllar geçirdim. Baba Rahman da benim gibi yapabilir. Onun İstanbul'da çok mutlu olacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Fotomaç