Sinan Gümüş'ten Fatih Terim açıklaması

Sinan Gümüş'ten Fatih Terim açıklaması
Güncelleme:

Galatasaray'ın genç hücumcusu Sinan Gümüş, "Fatih Terim’in gelişiyle özgüvenim yerine geldi" şeklinde konuştu.

Galatasaray’ın Tuzlaspor’u 5-0 mağlup ettiği hazırlık maçının ardından, sarı-kırmızılı futbolcu Sinan Gümüş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fatih Terim’in gelişinin ardından özgüveninin yerine geldiğini söyleyen 24 yaşındaki futbolcu, “Igor Tudor döneminde fazla forma şansı bulamıyordum. Terim’in göreve gelmesinin ardından maçlara daha rahat çıkıyorum. Önümüzde uzun bir maraton var. İnşallah takıma katkı sağlayabilirim” dedi.

Tuzlaspor maçı ile ilgili de yorum yapan Sinan, “Bizim için her hazırlık maçı önemli. Önümüzde bir kupa maçı var. İlk yarıyı 5-0 önde tamamladık. İkinci yarıda arkadaşlarım iyi bir performans sergiledi. Hazırlıklarımızı tamamladık. Kupa maçında en iyi performansı sergilememiz lazım. Bugün hiç kimsenin sakatlanmaması da önemliydi. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Öte yandan röportajın ardından Sinan Gümüş’ün doğum günü kutlandı. Genç oyuncu kendisi için hazırlanan pastadaki mumları üfledi. Sinan Gümüş bu sezon çıktığı 9 maçta hepsi Ziraat Türkiye Kupası’nda olmak üzere 4 gol ve 3 asiste imza attı.