Taraftar Giuliano'yu göremedi

Taraftar Giuliano'yu göremedi
Güncelleme:

İstanbul'a gelen Fenerbahçe'nin yeni transferi Giuliano'yu karşılamaya giden Fenerbahçe taraftarları, beklemedikleri bir sürprizle karşılaştı.

Yeni transferleri merakle bekleyen taraftarlar yeni '10 numaraları' için herzamanki gibi Atatürk Havalimanında yerlerini almıştı.

Ancak Brezilyalı yıldız futbolcu, beklenildiği gibi dış hatlar terminalinden değil, özel güvenliklerin yönlendirmesi ile Genel Havacılık Terminali'ne geçerek havalimanından ayrıldı. Bu uygulamanın güvenlik gerekçesi ile gerçekleştirildiği öğrenildi.

Giuliano'yu Fenerbahçe kulüp yetkilileri karşılarken, Brezilyalı oyuncu kalacağı otelin yolunu tuttu. Giuliano, geçtiğimiz sezon başında 7 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Gremio'dan Zenit'e transfer olmuştu.
Fenerbahçe'den açıklama

Sarı Lacivertli kulüp konuyla ilgili resmi internet sitesinden açıklamada bulundu.

Giuliano İstanbul’a geldiGiuliano İstanbul’a geldi

 
İşte o açıklama;

Kendisi ve kulübüyle, oyuncunun kulübümüze kiralanması konusunda görüşmelere başladığımız Giuliano Victor De Paula İstanbul'a gelmiştir.

Futbolcu, emniyet birimleriyle yapılan karşılıklı istişare sonucu, herhangi bir yoğunluk yaşanmaması ve havalimanının genel işleyişinde bir aksaklık yaratmamak adına Genel Havacılık bölümünden çıkarılmış ve alandan ayrılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.