TPFD'nin paylaşımına tepki yağıyor

TPFD'nin paylaşımına tepki yağıyor
Güncelleme:

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği'nin, futbolcuların yaşadığı 'zorluklara' değindiği paylaşım sosyal medyada büyük tepki gördü.

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nin, Twitter hesabından “Türkiye’de futbolcu olmak kolay diyenlere…” yazarak paylaştığı görsel sosyal medyanın gündemine oturdu.

“Türkiye’de futbolculuk nedir biliyor musunuz?” başlığı ile yayınlanan mesajda futbolcuların yaşadığı ‘zorluklar’ madde madde anlatılırken sosyal medya kullanıcılarının bu paylaşıma tepkileri sert oldu.

İnsanların asgari ücretle hayat mücadelesi verdiği ortamda milyon dolarlar kazanan futbolcuların hayatın zorluklarından şikayetçi olması ses getirdi.

İşte Twitter’da TPFD’nin yaptığı paylaşıma verilen bazı yanıtlar;

@q7Qua: 1 trilyon kazandım 30 dan sonra ne yapacam acaba :( mı dicem

@thelivaneli: Türkiye’de bir asgari ücretlinin 65 yaşına kadar çalışarak kazanacağı parayı 1 yılda kazanmak ama onun kadar vergi vermemek te demek!!!

‏@madyaglizencisi: Zorla mi futbolcu oluyorsunuz?

@ahmetrenklioglu: bu sitede hic kufur etmedim. Ama sınırları zorlayan bir paylaşım olmuş…

@caglaromer: Bir anda ağlamam geldi, yazık lan size vah vah vah !!!

@SerdarCEYLAN_: Futbolculuk vergi vermeyen bir meslek. Asgari ucretten bile vergi kesildiği ülkemizde. Edebiyatiniz fakir ama siz değilsiniz.

@TheMegaBeyin: Yaşım 23 ve ailemden ayrı 6.yılım. Bu yazanların hepsini ben ve bir sürü insan yaşıyor ama milyonlar kazanıp sizin kadar ajitasyon yapmıyor.

@hamsigafa: Bunların yarısını ayda 1400 liraya yapıyor insanlar, ek çilelerini saymıyorum bile. Bi de ajitasyon yapıyorsunuz utanmaz herifler.

@kerimcanarikan: Millet asgari maaşla ayı nasıl çıkarıcam diye düşünürken siz pazar günü kahvaltı yapamadık diye sitemde bulunuyorsunuz …

@BlackEagle1903f: Harbiden nasıl ağlıyorun şu an biliyo musun? 100 yuro ateşle de göz yaşlarımı sileyim