Uğur Meleke’den Arda Turan tepkisi

Uğur Meleke’den Arda Turan tepkisi
Güncelleme:

Mircea Lucescu'nun Arda Turan'ı yeniden Milli Takım'a çağırmasını eleştiren Uğur Meleke, "Futbolcu ne yapsa affediliyor" dedi.

Köşe yazarı Uğur Meleke, Arda Turan’ın yeniden Milli Takım’a çağırılmasını eleştirirken gündeme dair dikkat çekici açıklamalar yaptı.

İşte Meleke’nin çok konuşulacak sözleri;

“Lucescu medeni, kucaklayıcı. Takımı kaostan çıkaracağından umutluyum. Arda'nın dönüşü erken. Elemelerden sonra değerlendirilmeydi. Demek ki gençler, dedeleri yaşındaki adamları dövmek istiyorsa, babaları yaşındaki başkanlara küfretmek istiyorsa futbolcu olsun. Futbolcu ne yapsa affediliyor çünkü.”

“EN AZ TRANSFER YAPAN TAKIM, EN İYİ TAKIMDIR”

“Beşiktaş'ın ilk 11'ine daha az montaj yapmasının nedeni, zaten oturmuş bir takıma sahip olmaları. Ben zirve adaylarının tamamının iyi transfer yaptığını, lig tarihinin en başarılı transfer döneminin geçirildiğini düşünüyorum.”

“BU AYIP BİZE YETER”

“Suçluyu suçsuzdan ayıramıyorsak e-bilete niye geçtik? Samsun'u görmemiş Beşiktaşlı ve Konyalınınparasını ödediği maçı izleyememesini hangi hukuk kitabı açıklayabilir? Pepe, ilk kez seyircisiz maça çıkmış. Bu ayıp bize yeter.”

“BEŞ TAKIMLI ŞUBAT YAŞAYABİLİRDİK”

“30 yıldır ligi yakından izliyorum, bu kadar başarılı bir transfer dönemini ilk kez görüyorum. G.Saray ve Trabzon da Avrupa Ligi'nde olabilselerdi, ilk kez Avrupa'da 5 takımlı bir Şubat yaşayabilirdik. 5 şampiyon adayının iç sahadaki 85 maçta 65-70 galibiyeti bulabileceği, 5'linin diğerlerinden kısmen kopabileceği bir sezon.”

“GOMIS VE BURAK FARK YARATTI”

“Beşiktaş ve Başakşehir, telepatik uyumla rahat kazandı. G.Saray, F.Bahçe ve Trabzon'sa gelişmekte olan ülkeler. Kazanmak için hep iyi oynamalılar. G.Saray ve Trabzon ışıldadı, Eren-N'Doye'dan sonra Gomis-Burak, fark yarattı. F.Bahçe'yi de transferi bitirdiğinde yarışacak çizgide görüyorum.”

Hürriyet