Volkan Demirel için olay iddia !

Volkan Demirel için olay iddia !
Güncelleme:

Rize mağlubiyetinin ardından kaosa sürüklenen Fenerbahçe’de Volkan Demirel'in idari menajer Onur Başar'ın üzerine yürüdüğü ve Comolli'yi eleştirdiği iddia edildi.

Fenerbahçe'deki kaosun perde arkası yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Aatif ve Nabil Dirar ile beraber Volkan Demirel’in de kadro dışı bırakılması camiayı ayağa kaldırırken, kaptanın neden kadro dışı kaldığı konusunda yeni bilgiler geldi. Ne olduysa Çaykur Rizespor maçından sonra oldu… Mücadele öncesi Volkan Demirel’in bir yönetim kurulu üyesine “Sen benden daha iyi Fenerbahçeli misin” şeklinde çıkıştığı ve tartıştığı öğrenildi. Tecrübeli eldivenin kadro dışı bırakılmasında en önemli etkenlerden birinin bu olay olduğu öne sürüldü.

BİZİ TRİBÜNE GÖNDERDİN KÜFÜR YEDİK

Olaylar bununla sınırlı değil... Kulislerde dolanan iddialara göre; Rizespor mağlubiyetinin ardından idari menajer Onur Başar, taraftarlardan özür dilemek üzere futbolcuların tribünlere gitmesini istedi. Volkan Demirel, tepki alacakları için bu isteği reddetti.  Onur Başar, bir kez daha gelip Başkan Ali Koç'un Volkan Demirel ve Mehmet Topal'ın tribünlere gitmesini istediğini söyledi. Ardından tribünden giden ve tepkiler sonrası Volkan, Başkan Ali Koç'a, “Bizi tribünlere gönderdiniz, küfür yedik” diye sitem etti.

VOLKAN, KOÇ’UN İSTEĞİNİ REDDETTİ

Ali Koç bu sitem üzerine kendisinin bu yönde bir isteğinin olmadığını söyledi, sportif direktör Damien Comolli de aynı şekilde böyle bir şey söylemediğini belirtti. Bunun üzerine Volkan Demirel, Onur Başar'a “Bizi niye tribüne gönderdin?” diyerek Başar'ın üzerine yürüdü. Ali Koç da dönüş yolunda uçakta Başar'a sert tepki gösterdi. Rize dönüşünde de gerginlik sürdü... Mücadelenin ardından Başkan Ali Koç, takım kaptanı Volkan Demirel'e futbolcularla konuşması yönünde direktif verdi. Ancak Volkan bunu reddetti. Volkan’ın Comolli'nin de yüzüne eleştiriler de bulunması bardağı taşırdı.

Güneş