Suat Kaya gidecek mi ?

Suat Kaya gidecek mi ?
Güncelleme:

Ligde kalmayı başaran Bucaspor'da yönetim, teknik direktör Suat Kaya ile toplantı yapacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta son maçta 3. Lig’e düşmekten kurtulan Bucaspor’un teknik direktörü Suat Kaya, göreve devam edip etmeyeceğinin bu hafta netleşeceğini söyledi.

Cuma gününe kadar Başkan Çetin Kayışlı ile görüşeceğini dile getiren Suat Kaya, “Benim gönlüm Bucaspor’da kalmaktan yana. Ancak yönetim kongre kararı alabilir. Önce başkanımızın kendi geleceğini belirlemesi gerekiyor. Ben Bucaspor’da huzurluyum. Bu sezon kümede kalmamız şampiyonluk kadar değerli oldu” dedi.

Göreve devam ettiği takdirde gelecek sezon üst sıraları hedefleyeceklerini ifade eden Suat Kaya, “Elbette kafamda yeni planlar var. Bu sezon hepimiz için zor oldu. Küme düşseydik maddi ve manevi büyük yıkım yaşardık. Ben kulübün geleceğinin daha parlak olacağına inanıyorum. Pırlanta gibi gençleri vitrine çıkardık” diye konuştu.

Başkan Kayışlı’da yönetimin en kısa sürede toplanacağını belirterek, “Yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. Suat Kaya kulübümüzde başarılı olmuştur. Cuma gününe kadar her şey belirlenir” ifadelerini kullandı.