7. teknik adam Mancini

7. teknik adam Mancini

Mancini, Kadıköy'de galibiyet mutluluğu yaşayamayan 7. teknik adam oldu.

Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Mancini, 1999 yılından bu yana Kadıköy'de galibiyet mutluluğu yaşayamayan 7. teknik adam oldu.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-0  yenilen Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, 1999 yılından bu yana  Kadıköy'de galibiyet göremeyen 7. teknik direktör oldu.

Galatasaray, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sarı-lacivertli  rakibi karşısında son galibiyetini 1999 yılında aldı. 22 Aralık 1999 tarihinde  yapılan lig maçını 2-1 kazanan Galatasaray, rakibiyle daha sonra Kadıköy'de  oynadığı 3'ü Türkiye Kupası, 14'ü de lig olmak üzere 17 resmi maçta galibiyete  ulaşamadı. Son derbide de mağlup olan sarı-kırmızılıların ligdeki kazanamama  sayısı 15'e, toplam da ise 18'e çıktı.

1999 yılından bu yana Kadıköy'de galibiyet göremeyen teknik adamlar  kervanına Mancini de eklendi. İtalyan teknik adam, sarı-kırmızılı ekiple, Rumen  Mircea Lucescu (3) ve Gheorghe Hagi (2), Belçikalı Erik Gerets (3), Alman Karl  Heinz Feldkamp (2) ve Michael Skibbe (1) ile Hollandalı Frank Rijkaard'ın  ardından Kadiköy'den 3 puanla dönemeyen 7. teknik adam olarak istatistiklerdeki  yerini aldı.