Akçay'ın morali bozuk !

Akçay'ın morali bozuk !

Mustafa Akçay, ligde alınan sonuçlar nedeniyle büyük bir üzüntü yaşıyor.

Avrupa'da Türk futbolu adına yeniden tarih yazan Trabzonspor'un teknik patronu Mustafa Akçay, ligde alınan başarısız sonuçlar nedeniyle büyük bir üzüntü yaşadığı öğrenildi. Milli arada oyuncularına izin veren Akçay, Kasımpaşa veGençlerbirliği maçlarını yeniden analiz ederek yenen basit gollerini nedenlerini araştırıyor.

Avrupa Ligi'nde aldığı başarılı sonuçlarla yoluna devam eden Trabzonspor'da Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği karşısında 2-0 öndeyken alınan 3-2'lik mağlubiyetin şoku yaşanırken, teknik direktör Mustafa Akçay'ın deplasmanda alınan başarısız sonuçların ardından büyük bir moral bozukluğu yaşadığı öğrenildi. Milli ara nedeniyle oyuncularına izin veren Akçay'ın, Kasımpaşaspor veGençlerbirliği maçları üzerinde çalıştığı ve yenen basit gollerin nedenlerini araştırdığı öğrenildi. Başkentte kırmızı-siyahlı ekip karşısında 2-0 öndeyken müsabakayı 3-2 kaybetmeyi kabullenemeyen Akçay'ın moralinin bir hayli bozuk olduğunu belirtiliyor. Savunmayı her zaman önde tutan bir teknik adam olmasına rağmen, kurmaylarıyla birlikte birlikte savunma hataları yüzünden yenen goller üzerinde çalışarak alınan mağlubiyetlerin nedenlerini analiz ediyor.

YÖNETİM AKÇAY GÖRÜŞMESİNE İLERİ TARİHE ERTELENDİ

Öte yandan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Teknik Direktörü Mustafa Akçay görüşmesi ileri bir tarihe erletendi. Lige verilen arada transferden ve takımın son durumuna kadar geniş bir toplantı planlayan Trabzonspor'un kurmayları bu görüşmeyi ileri bir tarihe erteledi. Şok Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası, Akçay'ın, moralinin bir hayli bozuk olduğunu düşünen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun isteği üzerine yapılması planlanan görüşmenin ileri bir güne ertelendiği öğrenildi.