Ali Şafak Öztürk: ''Emre Mor'la ilgili süreç devam ediyor''

Ali Şafak Öztürk: ''Emre Mor'la ilgili süreç devam ediyor''
Güncelleme:

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, transfer gündeminde yer alan Emre Mor ile ilgili açıklamada bulundu.

Ali Şafak Öztürk, transfer çalışmaları, Samuel Eto'o ve İtalya Süper Kupası hakkında açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Öztürk'ün açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Trabzonspor'a teşekkür ve hedefler

"Trabzonspor yönetimi bizi çok güzel ağırlamıştı biz de aynısını Antalya'da yapmıştık. Trabzonspor'u takdir ediyorum insanları çok güzel insanlar. Avrupa iddiamızı sürdürmek için önemli bir maç, son maçtan sonra hedeften ulaşmış gibi algılandık fakat son skorla biz de gitmek istediğimizi gösterdik. Başakşehir maçı bizim için çok önemli gitmek istiyoruz.

Eto'o yorumu

Eto'o'nun en çok gol attığı maçlar Başakşehir maçları. Takım oyununu oynamak lazım. Başakşehir takım oyununu oynanayan bir ekip. Eto'o özellikle ikinci yarıdaki performansıyla bizi sırtlıyor, emekleri yadsınamaz. Profesyonel futbolcu Eto'o, yaşı ve yaptıklarıyla elimizdeki en önemli örnek. Sıkıntılı dönemlerimiz de oldu fakat çok mutluyuz. Bir sene daha kontratı var takımda tutmak istiyoruz. Eto'o'ya değer veriyoruz ve takımda kalmasını istiyoruz.

Emre Mor gelecek mi?

Emre Mor konusunda her şeyi süreç gösterecek. Planlarımızda iyi oyuncular da var. Tweet atan kişi tweetini sildi. Antalyaspor kendi başına bir değerdir. Burada oynamak isteyen, bize değer verecek insanlar olmalı. Antalya çok güzel kent. Herkes burada yaşamak ister. Bizim için kişi ismi de önemli değil, hedefler önemli. Emre Mor ve başka oyuncularla ilgili süreç devam ediyor. Gelecek sezon için 6-7 transfer yapmak istiyoruz. Takım içerisindeki rekabeti artıracak transferler olacak, elimizdeki kadro çok kaliteli. Bu takım 2. yılında şampiyonluk yarışında olacak. İlk yılımızda 3 puan daha alırsak rekor kıracağız. Hedefler motive edici faktörler olmalı.

"Normal bir kulüp değiliz"

Açıkçası vizyonumuz arttı. Görüşmelerimiz çok önemli. Kulüplerin tesislerini inceliyoruz ve insanlara biz burdayız diyoruz. Kamp ve hazılık maçları imkanlarımızdan bahsediyoruz. Normal bir kulüp değiliz. 33 yaşında bir başkanı var ve bu durum herkese ilginç geliyor.

İtalya Süper Kupası Antalya'da mı?

İtalya Süper Kupası'nın Antalya'da olması zor görünüyor. Katar ve Çin'den gelen teklifler daha ağır basıyor. Bunları düşünmek çok güzel. Basketol bu sezon kuruldu. Hentbol Antalyaspor Derneğine bağlı ama onu da A.Ş'ye almak istiyoruz"