Anderson Talisca korkusu ! Ayrılacak mı ?

Anderson Talisca korkusu ! Ayrılacak mı ?
Güncelleme:

Dün gece Lyon karşısında attığı gollerle yine kalitesini gösteren Talisca Beşiktaş'ın ellerinden kayıyor. İki İngiliz ve bir İtalyan devi Talisca için 23 milyon euro'yu gözden çıkardı.

Beşiktaş, sezon başında Portekiz ekibi Benfica'dan iki yıllığına kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Anderson Talisca'yı kaybetmek üzere.

Beşiktaş'ın kiralık yıldızı Anderson Talisca, kısa sürede büyük yol aldı. Brezilyalı yıldız, dün akşam oynanan Beşiktaş-Lyon maçında sergilediği performans ve attığı gollerle siyah beyazlı taraftarların gözbebeği olurken, Avrupa devlerini de peşine taktı.

Vodafone Arena'da oynanan UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Lyon'a karşı üstün bir performans ortaya koyan Brezilyalı yıldız taraflı tarafsız herkes tarafından tam not aldı. Talisca'nın Fransa temsilcisi Lyon'un ağlarını iki kez havalandırması Beşiktaş'ın yarı finale çıkmasına yeterli olmadı.

Anderson Talisca'nın dün akşam Lyon karşısında göstermiş olduğu performans Avrupa devlerini adeta büyüledi. Başta Manchester United ve Liverpool olmak üzere, İtalya devi Lazio'nun Talisca'nın transferi için harekete geçtiği kaydedildi. Bu durum Talisca, Beşiktaş'tan ayrılacak mı? sorularını akıllara getirdi.

Üç kulübün Beşiktaş'ın Benfica'dan kiraladığı Anderson Talisca'nın serbest kalma maddesi olan 23 milyon euroyu ödemeye hazır olduğunu kulübü Benfica'ya ilettiği öne sürüldü.

Beşiktaş Talisca'yı 2 sezon kiralamasına rağmen bu oyuncunun sözleşmesindeki, "23 milyon Euro teklif eden bir kulüp olursa Benfica Talisca'yı satabilir" maddesi nedeniyle Brezilyalı yıldızı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Beşiktaş cephesi gelişmeleri yakından takip ederken Talisca'nın gitme olasılığına karşı yeni bir plan yapacak.

Akşam