Aydınlar sürprizi !

Aydınlar sürprizi !

Yönetim Mehmet Ali Aydınlar olmak üzere birçok ismin kapısını çalacak.

Yönetim yeni projeler için başta Mehmet Ali Aydınlar olmak üzere birçok ismin kapısını çalacak, destek arayacak. Böylelikle düşünceleri ne olursa olsun herkesin sarı-lacivertli kulüp için çalışması ve fedakârlık yapması sağlanacak

Fenerbahçe’de sonucu merakla beklenen Olağanüstü Genel Kurul’un birkaç olay dışında beklenenden sakin geçmesi ve camianın tekrar kucaklaşması Başkan Aziz Yıldırım’ı harekete geçirdi. Yeni yönetim kulüp dışında kalan ve muhalif olan birçok isme zeytin dalı uzatmaya karar verdi.

Daha güçlü bir Fenerbahçe yaratmak için kolları hemen sıvayacak olan yönetim ilk planda kulüpte özel bir proje geliştirme biriminin oluşturulmasını planlanıyor. Burada sarı-lacivertli kulüp ile ilgili birçok yeni plan hazırlanacak. Projelerin hayata geçirilmesi noktasında ise kulüp öz kaynaklarının yanısıra birçok Fenerbahçeli iş adamından elini taşın altına sokması istenecek. Bu isimler belirlenirken kesinlikle ayrım yapılmayacak. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim ile fikir ayrılığı ya da sorun yaşamış isimlerin de kapısı çalınacak, kendilerinden destek beklenecek. Böylelikle düşünceleri ne olursa olsun herkesin sarı-lacivertli kulüp için çalışması ve fedakârlık yapması sağlanacak.

Seçimlerde başkanın karşısına çıkan ancak kongrede gösterdiği yapıcı tavır ile tüm camianın takdirini kazanan Mehmet Ali Aydınlar başta olmak üzere bugüne kadar sıcak ilişkilerin kurulamadığı birçok isim ile görüşüleceği, hem hazırlanan projelerin kendilerine sunulacağı, hem de karşı tarafın düşüncelerinin alınacağı kaydedildi.


Fener taşınıyor
Bu arada Fenerbahçe, tüm sportif faaliyetlerini Pendik’te Formula yolu üzerindeki araziye taşımaya hazırlanıyor. Arazinin alımı ile ilgili çok küçük detayların kaldığı bildirildi. Bu gerçekleştikten sonra yapılacak olan saha ve diğer yapılar için sarı-lacivertli kulübün önde gelen iş adamlarından yardım istenecek. Destek veren isimler de kamuoyu ile paylaşılacak. Tesis projelerinin İstanbul ile sınırlı olmadığı Anadolu’da da atılımların yapılacağı bildirildi.

Tüzük değişiyor
Sarı-lacivertli yönetim ihraç edilen üyelerin durumu için de çalışmalara başlıyor. Mevcut tüzük sebebiyle bu kişilerin geri dönüşü şu an mümkün gözükmese de bu büyük sorunun giderilmesi adına bir takım adımların atılacağı bildirildi. Yakın zaman içinde Tüzük Tadil Kongresi için düğmeye basılacak.

Milliyet