Aysal gözünü dünya yıldızına dikti

Aysal gözünü dünya yıldızına dikti

Derbide kaybeden Galatasaray gözünü kararttı! Ünal Aysal transferde gözünü Bayern Münih'in süper yıldızına dikti.

Galatasaray derbinin yarasını kadrosuna dünya yıldızını katarak sarmak istiyor. Takıma geldiği günden bu yana eksikleri tespit eden ve Avrupa'da top koşturan önemli isimleri transfer listesine yazan Roberto Mancini bile Ünal Aysal'ın 'alalım' dediği oyuncuyu hayal etmiyordu.

Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, Wesley Sneijder transferi sonrası 'Neden olmasın' denilerek ilgilenilen Arjen Robben tekrar gündeme geldi. Derbide hayli etkisiz bir oyun ortaya koyan takımını yine şampiyon yapmak isteyen Ünal Aysal, lider Fenerbahçe ile aradaki puan farkını kapatmak adına devre arasında bomba bir transfer yaparak iki konuda elini güçlendirmek istiyor.

1- İmajı düzeltme çabası

Aysal'ın devre arasında deprem etkisi yaratacak bir ismi transfer edeceği artık herkesin malumu. Bununla birlikte Arjen Robben gibi, İngiltere, İspanya, Almanya ve Şampiyonlar Ligi'nde sayısız başarılara imza atan bir oyuncuyu almak onun için çok daha büyük bir başarı olacak. Böylece Fatih Terim'i gönderdikten sonra taraftarların gözünde oluşan negatif yorumları tersine çevirecek.

2- Mancini'ye verdiği söz

Takımın başına geçtiğinde alacağı maaş kadar takıma yapılacak transferler konusunda da pazarlık yapan Mancini, Ünal Aysal'dan sol bek, orta saha ve forvet istemişti. Takımın çoğunu tanımadığını belirten Mancini'ye Ünal Aysal 'En iyisini alırız' demişti. Ancak derbi sonrası Ünal Aysal elini çabuk tutarak transfer çalışmalarına hemen başladı.

Eurosport