Aziz Yıldırım'ın seçim telaşı!

Aziz Yıldırım'ın seçim telaşı!

Başkan Aziz Yıldırım, adaylığını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarını hızlandırdı.

Yıldırım üyelere hem telefonla, hem de yüz yüze ulaşarak düşüncelerini aktarıyor, neden kalmak istediğini anlatıyor.

Bu çerçevede kulüp personelinin de seçimde oy kullanacak üyelere tek tek ulaştığı ve başkan için destek istediği ortaya çıktı. Üyelere seçime katılıp katılmayacağı sorusu sorulduktan sonra düşünce ve fikirlerinin alındığı belirtildi.

Doğrudan tüm üyelere ulaşan Yıldırım’ın, seçim öncesi hem kongrenin nabzını tuttuğu, hem de iletmek istediği mesajları doğrudan ilettiği belirtildi. Başkan Yıldırım’ın da yine bizzat aradığı ve kongre öncesi fikir alışverişinde bulunduğu üyelerin olduğu da ifade edildi.

1907 SERBEST

1907 Fenerbahçe Derneği, üyelerini genel kurulda serbest bıraktı. Üyeler istedikleri aday için oy kullanabilecek. Ali Koç’un başkanlığını yaptığı derneğin önemli bir oy potansiyeli bulunuyor.

Obradoviç’i tebrik etti

Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe  Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic ile yemekte bir araya geldi. Büyük Kulüp’te organize  edilen yemeğe Yıldırım ile Obradovic’in yanı sıra sarı-lacivertli kulübün yöneticisi Deniz Tolga Aytöre ve Fenerbahçe Ülker Menajeri Mirsad Türkcan’ın katıldığı belirtildi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştiği bildirilen yemekten başkan  Yıldırım’ın, Obradovic ve Türkcan’a Fenerbahçe Ülker’in şu ana kadarki başarılı performanslarından dolayı tebrik ettiği kaydedildi. Fenerbahçe Ülker, başantrenör Obradovic yönetiminde bu sezon oynadığı 9 resmi maçı da kazanmıştı.