''Babam dahi olsa oyum Aydınlar'a''

''Babam dahi olsa oyum Aydınlar'a''

Genel kurula katılan Hakan Bilal Kutlualp, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp,seçimde aday babası dahi olsa oyunu Mehmet Ali Aydınlar'a vereceğini söyledi.

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen seçimli olağanüstü genel kurula katılan Kutlualp, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Bugünkü seçimde her şeyden önce Fenerbahçe'ye destek verdiğinin altını çizen eski yönetci, "Mehmet Ali Aydınlar'a destek veriyorumdan önce Fenrebahçe'ye destek veriyorum. Bugün babam ile birlikte Mehmet Ali Aydınlar aday olsa, ben Mehmet Ali Aydınlar'a oy veririm. Çünkü babamdan daha iyi yapar. Esas mesele Fenerbahçe'nin meselesidir, şahısların değil. Ben inandığım için Aydınlar'a oy vereceğim. Dün burada gösterilen resim mizansen olarakhazırlandı. Aziz Yıldırım'a yakın delegeler daha organize geldi. Aydınlar ise geniş kitlelere hitap ederek Fenerbahçe'nin önümüzdeki dönemde neler yapması gerektiğini anlatarak bu şekilde oy istedi." diye konuştu.

Bir gazetecinin 'Aziz Yıldırım'a verilen destek siyasi mi sportif mi?' sorusuna ise şu şekilde cevap verdi: Fenerbahçe Spor Kulübü o kadar büyük ki Fenerbahçe Türkiye'dir. Aynı profili burada görebiliriz. Her türlü mezhepten, etnik kökenden bir sürü arkadaşımız var. Keşke Türkiye'de böyle birliktelik olsa. Fenerbahçe'yi bazı gruplara ve siyasi gruplara bölmek istiyorlar. Aziz Yıldırım o gün hangi akım geçerliyse o telden çalıyor. Aziz Bey bunu uzun süre kullandı. Son sözü genel kurul söyleyecek."