Beşiktaş'tan Mesut Özil bombası !

Beşiktaş'tan Mesut Özil bombası !
Güncelleme:

Fikret Orman'ın, Arsenal'de yeni sözleşmeye imza atmaya yanaşmayan yıldız futbolcu Mesut Özil'i transfer etmek üzere olduğu ortaya çıktı.

Bu sezon Arsenal’de büyük sıkıntılar yaşayan ve yeni sözleşmeye imza atmaya yanaşmayan Türk asıllı yıldız Mesut Özil için Beşiktaş devreye girdi.

BEŞİKTAŞ MESUT ÖZİL'İ KİRALAYACAK
 
Premier Lig’de Arsenal formasıyla 43 maçta 12 gol 13 asistlik performansıyla bir kez daha kalitesini gösteren, fakat gerek yönetim gerekse hocası Arsene Wenger ile problemler yaşayan 28 yaşındaki yıldızın takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu belirtilirken, Beşiktaş’ın Mesut için devreye girdiği, hatta bu transferle Başkan Fikret Orman’ın bizzat ilgilendiği öğrenildi. Önümüzdeki sezon Arsenal ile sözleşmesi sona erecek olan Mesut Özil için ilk olarak kiralama formülünün devreye sokulacağı ifade edilirken, milli futbolcunun da İstanbul’a gelmeye sıcak baktığı bilgisi geldi.
 
83 kez Almanya Milli Takım forması giyen Mesut Özil 21 gol atmayı başarırken, sol ayaklı yıldız kulüp kariyerinde 449 maçta 73 gole imza attı.

Star

Seçiniz...