Bruma ve Eboue 11'e

Bruma ve Eboue 11'e

Mancini, Torku Konya maçında Eboue ve Bruma’ya forma verecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, Dany’nin formsuzluğunu ve Sneijder’in sakatlanmasını fırsat bilerek, Torku Konya maçında Eboue ve Bruma’ya forma verecek. İtalyan çalıştırıcı yine Burak, Drogba, Umut üçlüsüyle sahaya çıkacak.

Galatasaray’ın yarınki Torku Konyaspor maçında kadroda rotasyon görünüyor. Özellikle yabancılarda değişim yapacak olan teknik direktör Roberto Mancini, Bruma ve Eboue’ye şans verecek.

İtalyan teknik adamın, 6+0+4 yabancı kuralı nedeniyle ligde Kayseri maçında tribüne çıkarmak zorunda kaldığı iki futbolcuya yarın şans vereceği öğrenildi. Mancini’nin bu kararı almasında Dany’nin Kayseri’de iyi oynamaması ve Sneijder’in sakatlanmasının birinci derecede rol oynadığı belirtildi. İtalyan teknik adamın ayrıca takımda forma adaletini sağlamak ve diğer oyuncularını da hazır tutmak için bunu fırsata dönüştürmek istediği kaydedildi. Diğer taraftan Mancini, önceki gün idmanda sol bekte denediği Sabri Sarıoğlu’nu, Hakan Balta’nın yetişmemesi yüzünden bu bölgede oynatma kararı aldı.

Başarılı hoca, Burak-Drogba-Umut üçlüsünü ise yine aynı anda sahaya sürecek. Sarı-kırmızılıların dünkü idmanı öncesi teknik direktör Roberto Mancini’nin sahada oyuncularıyla kısa süreli bir toplantı yaptığı belirtildi.  Ardından İtalyan teknik adamın savunma oyuncularıyla özel bir çalışma gerçekleştirdiği bildirildi. Wesley Sneijder ve Hakan Balta tedavilerinin ardından salon ve sahada çalışırken Gökhan Zan’ın ise özel bir program dahilinde çalıştığı kaydedildi.

Futbola hanım eli
Galatasaraylı yönetici Ebru Köksal, FIFA ofisyerinde gerçekleştirilen IFA (International Football Arena) Konferansı’nda “Ligler” panelinde bir sunum yaptı. Futbol dünyasından üst düzey 200 davetlinin katıldığı ve bu sene 15. defa düzenlenen konferansta, futbolun önde gelen isimlerini bir araya getirerek gündemdeki olaylar masaya yatırıldı, geleceğe dönük beyin fırtınası yaratıldı.