Bursaspor hazırlıklarını sürdürüyor

Bursaspor hazırlıklarını sürdürüyor

Bursaspor, Süper Lig'in 10'uncu haftasında konuk edeceği Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını devam ettirdi.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında kendi sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Christoph Daum nezaretinde gerçekleştirilen antrenmantoplantı nedeniyle 1 saat geç başladı. Yeşil beyazlı ekip ısınmahareketlerinin ardından topla çalışma yaptı. Bursaspor idmanın sonbölümünde ise taktik çalışma gerçekleştirdi. U17 Milli Takım'da bulunan Ertuğrul Ersoy, grip olan Stanislav Sestak, Bandırmaspor ile yapılan A2 karşılaşmasında sakatlanan Okan Deniz ve sakatlığı süren Ozan İpek antrenmana katılmadı.

ŞAMİL ÇİNAZ'A DESTEK

Bursaspor'un orta saha oyuncusu Şamil Çinaz'a antrenman öncesi yeşil beyazlı taraftarlar destek verdi. Şamil'e çiçek veren taraftarlar, eleştirilerekulak asmamasını söyledi. Taraftarlar, "Şamil'e güveniyoruz. Bursasporformasıyla verdiği mücadeleden dolayı teşekkür ediyoruz. Bir ricamız var Orduspor'daki performans ve mücadeleyi burada da gösterirse bu taraftar bağrına basacak ve el üstünde tutacaktır. Bizim için Fenerbahçe maçını kazanın" dedi. Şamil ise şöyle konuştu:

"Destekten dolayı teşekkür ederim. Ben de bu verdiğiniz güveni boşa çıkartmayacağım. Sizi mahcup etmeyeceğim."