Derbide gözler Van Persie'de !

Derbide gözler Van Persie'de !
Güncelleme:

Robin van Persie, Galatasaray Fenerbahçe maçının da yıldız adayı olarak öne çıkıyor.

Heyecan dorukta, nefesler tutuldu, gözler Galatasaray - Fenerbahçe derbisine çevrildi. Fenerbahçe’de beklentilerin uzağında kalsa da derbilerin kaderini belirleyen isim olan Robin van Persie, bu sezon derbilerde sarı lacivertlileri adeta taşıdı. Uçan Hollandalı, Galatasaray deplasmanında da Fenerbahçe’nin en önemli kozu konumunda.

Derbide gözler Robin van Persie’de

TT Arena’da oynanacak olan dev derbi öncesinde Fenerbahçe’de gözler Robin van Persie’ye çevrildi. Bu sezon oynanan derbi maçlarda Dick Advocaat’ın en önemli silahı olan Hollandalı yıldız, büyük maçların futbolcusu olduğunu da gösterdi. Sezonun ilk yarısında Kadıköy’de oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, Galatasaray’ı 2-0 mağlup ederken, Van Persie, attığı 2 golle galibiyeti getiren isim olmuştu.

Derbilerin yıldızı Robin van Persie

Mücadelenin 45. dakikasında Şener’in yaptığı ortada bekletmeden vuran Hollandalı golcü, takımını 1-0 öne geçirirken, 78. dakikada penaltıdan attığı golle de skoru tayin etti. Robin van Persie, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’nin deplasmanda Beşiktaş’ı 1-0 yendiği mücadelede de takımının tek golüne imza atmıştı.