Drogba'ya frikik tepkisi

Drogba'ya frikik tepkisi

Galatasaray'da yine frikik krizi vardı..

8. dakikada kazanılan serbest atışta Selçuk topun başına geçmek istedi. Fildişi Sahilli yıldız izin vermedi. Bozulduğunu gizleyemeyen Aslan'ın milli yıldızı da bakışlarıyla tepkisini gösterdi.

Üst üste 2 yıl Süper Lig’de zafere ulaşan Cim Bom’da attığı kritik frikik golleriyle başarılarda büyük paya sahip olan Selçuk İnan’ın bu rolü Didier Drogba’nın transferiyle değişti. Mesafe tanımaksızın Sarı-Kırmızılılar’da her duran topun başına geçen Fildişi Sahilli futbolcu, fileleri sarsma konusunda başarılı olamasa da serbest vuruş kullanma konusundaki ısrarından vazgeçmedi. Bu durum zaman zaman Selçuk’un moralini bozarken olay dün akşam farklı bir boyuta ulaştı. Aslan, derbinin 8. dakikasında Fenerbahçe yarı sahasının ortasında kaleye yaklaşık 35 metre mesafeden bir serbest vuruş kazandı. Selçuk ceza sahasına orta yapmak için topa doğru yöneldi.

Daha önce de yaşanmıştı

Ancak Drogba, milli futbolcuya eliyle “Ben vuracağım, sen git” anlamında bir hareket yaptı. Böyle bir hareketle karşılaşan Selçuk manalı bir şekilde takım arkadaşına bakarken, duruma bozulduğunu saklayamadı ve tepkili bir şekilde o bölgeden uzaklaştı. Drogba’nın vuruşu kaleyi tutsa da top Volkan’da kaldı. Ayrıca 53. dakikada Didier Drogba bu sefer duran topu Selçuk’a bıraktı. İkili daha önce buna benzer bir olayı TT Arena’da oynanan Çaykur Rizespor maçında yaşamış, ama Sarı-Kırmızılılar taraftarlardan yükselen Selçuk sesleri üzerine topun başına milli oyuncu geçmişti.