''Drogba'ya gol attırırsam..''

''Drogba'ya gol attırırsam..''

Bruno Alves'ten müthiş iddia: Drogba'ya gol attırırsam..

Ersun Yanal, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Burak'ı falan bir tarafa bırakıp Drogba'ya dikkat edin. Onu tutma görevi de Alves'in" dedi.
Alves'ten Yanal'a: "Eğer Drogba gol atarsa size yemek ısmarlayıp saat alacağım. Ama bunu yapamazsa ben sizden bekliyorum." diye cevap verdi.


Bruno Alves’ten iddialı sözler... Yaklaşan derbi öncesinde teknik direktör Ersun Yanal, futbolcularını zorlu 90 dakikaya motive etmeye çalışırken görevlerini de tek tek anlatıyor. Hiç kuşkusuz ki Galatasaray’ın en önemli silahı olan Didier Drogba da Yanal’ın önlemalmayı planladığı tek isim olarak görünüyor. Tecrübeli çalıştırıcı, talebeleriyle yaptığı toplantıda, “Zor bir maç olacak. Sizlerden tek bir isteğim var. Burak’ı falan bir kenara bırakıp sadece Drogba’ya dikkat edin. Onu tutma görevi de Alves’in” dedi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın bu sözleri sonrasında ise Portekizli yıldız, herkesi şaşırtan ancak bir o kadar da güven veren sözler sarf etti..

Yıldız futbolcu, hocasına “Drogba eğer benim hatamdan gol atarsa söz; nerede isterseniz size yemek ısmarlayıp bir de saat alacağım. Ancak bunu yapamazsa aynısını da sizden bekliyorum” dedi. Bu arada Fenerbahçe Televizyonu’na da açıklamalarda bulunan Bruno Alves, “Maça çok az bir zaman kaldı. Önemli olan süregelen galibiyetlerimizi devam ettirmek. Bizimiçin önemli birmaç ama asıl hedefimiz, ligi şampiyon olarak tamamlamak. Bu iddiamızı sürdürebilmemiz için de sahadan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Yapılan en ufak hatanın telafisi olmayacak. Gerçek anlamda takımolmalıyız. Böyle önemli ve büyükmaçlarda hisleriniz de sahaya yansıyor. Önemli olan hislerin kontrolüdür. Kendi sahamızda ve kendi seyircimizin önünde oynayacağız. Bunu iyi kullanarak, gol bulmak istiyoruz. Kontrolün bizde olması gerekiyor” şeklinde konuştu.

HT Gazete