Fabri aynı golden tam 9 tane yemiş !

Fabri aynı golden tam 9 tane yemiş !
Güncelleme:

Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri 7'si ceza sahası dışından olmak üzere sağına gelen 9 şutta gole engel olamadı. Gollerin bir çoğu birbirinin kopyası gibiydi...

Beşiktaş'ın İspanyol file bekçisi Fabri, sakatlanma pahasına yaptığı imkansız kurtarışlar kadar yediği hatalı gollerle de çok konuşuldu. Özellikle Lyon, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçlarında ağlarında gördüğü goller hafızalara kazınan İspanyol eldivenin sağına gelen şutlarda büyük zaaf yaşadığı ortaya çıktı.

7'Sİ CEZA SAHASI DIŞINDAN TOPLAM 9 GOL!

Sezon başında Deportivo'dan transfer edilen Fabri, bu sezon 7'si ceza sahası dışından olmak üzere sağına gelen toplam 9 şutta gole engel olamadı. Son olarak 4-1 kazanılan Kasımpaşa maçında uzak mesafeden sağına gelen topa müdahale etmeyi başaramayan tecrübeli kaleci bir kez daha aynı şekilde topu ağlarında görürken, bazı maçlarda ise bu zaafına iki kez yenik düştü.

İŞTE FABRİ'NİN YEDİĞİ GOLLER

3. hafta Karabüksporlu Abdou Traore (Ceza sahası dışı)

27. hafta Trabzonsporlu Okay Yokuşlu (Ceza sahası dışı)

27. hafta Trabzonsporlu Fabian Castillo (Ceza sahası dışı)

28. hafta Adanasporlu Roni Gleison (Ceza sahası dışı)

28. hafta Adanasporlu Magaye Gueye (Ceza sahası dışı)

29. hafta Başakşehirli Cengiz Ünder (Ceza sahası içi)

32. hafta Kasımpaşalı Samuel Eduok (Ceza sahası dışı)

Şampiyonlar Ligi Napoli'den Hamsil (Ceza sahası dışı)

UEFA Avrupa Ligi Hapoel'den Nwakaeme (Ceza sahası içi)

AYNI ZAAFLA BENZER GOLLER

Sağına atılan şutlarda zaafiyet yaşayan Fabri, aynı şekilde Napoli maçında Mertens'in yerden sert pasında sağına uzanmasına rağmen topa müdahale edemeyerek Callejon'un topla buluşmasına ve golü atmasına engel olamadı. Atiker Konyaspor maçında da Tosic'in dokunduğu topta önde yakalanan Fabri, yine sağından sekerek ağlara giden topa müdahale edemedi.

İSPANYA'DA DA YAPIYORDU...

Beşiktaş'a transfer olmadan önce İspanya'da Deportivo, Recreativo, Betis ve Valladolid formaları giyen Fabri, İspanya'da forma giydiği yıllarda da kalesinde benzer goller görmüştü.

Bu sezon 30 Süper Lig maçında kalesinde 27 gol gören Fabri, 6 Avrupa Ligi maçında 7, 5 Şampiyonlar Ligi maçında 13 ve 1 Ziraat Türkiye Kupası maçında 1 gol yedi.