Ferdi Kadıoğlu'nun babasından Beşiktaş mesajı

Ferdi Kadıoğlu'nun babasından Beşiktaş mesajı
Güncelleme:

NEC Nijmegen'de forma giyen 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nun babası, oğlunun Beşiktaş'a gitme durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

NEC Nijmegen'de forma giyen Türk asıllı Hollandalı futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu yaptığı açıklamada Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı.

Oğlunun Beşiktaş’ta oynamasının kendisi için büyük bir gurur olacağını ifade eden Kadıoğlu'nun Fanatik'e yaptığı açıklama şöyle;

"Oğlumun Şenol Güneş'le çalışmasını çok isterim"

"Biz Trabzonlu’yuz. Bundan dolayı Trabzonspor’a sempatimiz var. Ancak Şenol Güneş de Trabzon’un efsanesi. Onun Beşiktaş’ta yaşadığı başarıyla gurur duyuyoruz. Genç futbolculara verdiği değer ve gelişimlerine yaptığı katkı da ortada. Tabii ki oğlumun Şenol Güneş’le çalışmasını çok isterim."
"Beşiktaş'a nasıl hayır diyebilirsiniz"

"Taraftarları muhteşem. Gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi’nde oynayacaklar. Beşiktaş gibi bir takıma nasıl hayır diyebilirsiniz."

"İkinci lige düşerse burada devam etmeyiz"

Oğlunun geleceği için en iyi kararı vereceklerini söyleyen Feyzullah Kadıoğlu şöyle devam etti;"Nijmegen’in Hollanda Ligi’ndeki durumu belirsiz. Play-Out oynayacaklar. Bizimle 3 yıllık yeni sözleşme imzalamak istiyorlar. Ancak takım ikinci lige düşerse burada büyük ihtimalle devam etmeyiz. Sezon sonunda oturup tekliflere bakacağız."

"Telefonlarım susmuyor"

"Herkes Türk mantığıyla önce babayı kandırmaya çalışıyor. Telefonlarım susmuyor. Ama birisi beni aradığında, 'Beni aramayın. Menajerini arayın' diyorum. Eğer buradan ayrılırsa çocuğumun üzerinden para kazanmak isteyen bir takıma değil, onun oynayabileceği, gelişim gösterebileceği bir takıma gitmesini isterim. En büyük ölçütümüz bu olacak."

Bu sezon NEC Nijmegen formasıyla 27 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu 4 gol atarken 2 de asist yaptı. Ortaya koyduğu performansla Hollanda Milli Takımı’nın da dikkatini çeken 17 yaşındaki futbolcu, Avrupa U-19 Şampiyonası’nda 3 maça çıkıp 2 gollük performans sergiledi.