Galatasaray'ı karıştıran iddia!

Galatasaray'ı karıştıran iddia!

G.Saraylılar, Florya’ya baskın yapıp, Başkan Ünal Aysal ve yönetimi istifaya çağırdı.

G.Saray’ın yenilgisi sonrası taraftar isyandaydı. Önce sanal alemden tepkiler dile getirildi, ardından Florya’da Aysal istifaya davet edildi. Yönetim Fenerbahçe derbisi sonrasında Galatasaray Adası'nda acil bir toplantı yaptı.

Yönetim ise olağanüstü toplantı yaptı. Tepkiler sanal alemde de dinmek bilmedi. Sarı-Kırmızılı futbolcularla, maçtan bir gün önce yemekte konuşan ve “Ayağınızla değil, yüreğinizle oynayın. O yüreği sizlerde görüyorum ve kazanacağınıza inanıyorum. İnanmadığım şeyi de söylemem” diyen Başkan Aysal’ın sözünü hatırlatan taraftarlar, “Terim’i göndermeseydin bu durumlar yaşanmazdı” diye tepki koydu. Aysal’ın istifa edeceği öne sürüldü.

Aysal'dan acil toplantı açıklaması geldi!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, heyecanını yitirdi mi? Fenerbahçe yenilgisi sonrasında yönetimde neler oldu, acil toplantıda neler konuşuldu?

Galatasaray yönetiminin 2-0 kaybedilen Fenerbahçe derbisi sonrasında Galatasaray Adası'nda acil bir toplantı yaptı. Başkan Ünal Aysal bu toplantı hakkında GSTV'ye konuşurken, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında yayınlanan ve Aysal'ın söylediği öne sürülen "heyecanımı yitirdim" sözüne de yanıt verdi.

"Heyecanımı yitirdim diye bir söylemim yok" diyen Aysal "Ben kimse ile böyle birşey konuşmadım. Sık sık yaptığımız değerlendirme toplantılarından biriydi. Özel bi durum yok. Süper Kupa sonrası mevsim başından bu yana takımda izlediğimiz bir düşüş var. Takımdaki düşüşün takibini ve çözümünü planladık. Sadece bunun için toplantı yaptık.