G.Saray'da F.Bahçe alarmı!

G.Saray'da F.Bahçe alarmı!

Galatasaray Fenerbahçe ile pazar günü oynanacak derbi için kolları sıvadı.

İstanbul’a dönüş uçağında bir araya gelen Roberto Mancini ve sarı-kırmızılı idareciler, “Zaten grubun final maçını Juventus’la sahamızda oynayacaktık. Hedefimiz elbette galibiyet olacak. Planlarımızda değişen bir şey yok. Kopenhag maçını unutmalı ve artık Fenerbahçe derbisine odaklanmalıyız” görüşünde birleşti.

Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag’a sürpriz şekilde yenilerek gruptan çıkma yolunda ağır bir yara alan Galatasaray’da moraller bozulsa da gerek teknik heyet gerekse yönetim kurulu maçtan sonra Fenerbahçe ile pazar günü oynanacak derbi için kolları sıvadı.

Sarı-kırmızılı futbolcuların derbi öncesi toparlanmaları için harekete geçilirken, Teknik Direktör Roberto Mancini ve yöneticilerin, gruptaki son durumla ilgili olarak, “Elbette yenilgi kötü. Üstelik verilmeyen penaltımız ve kaçırdığımız birçok pozisyon var. Ancak Kopenhag’ı yenseydik de Juventus maçı final olacaktı. Sonuçta evimizde oynayacağız ve kazanırsak gruptan çıkarız. Hesaplarımızda bir değişiklik yok. Juventus’a karşı beraberlik için oynamak zaten bir risktir. Türk Telekom Arena’da 50 bini aşkın taraftarın desteğiyle Juventus’u yenmeye çalışacağız” yorumlarını yaptıkları öğrenildi.

Fenerbahçe maçına odaklanmaları gerektiği görüşünde birleşen sarı-kırmızılılar, “Kopenhag maçı geride kaldı. Fenerbahçe derbisi ise lig için bizim adımıza kırılma karşılaşması olacak. Kadıköy’deki kötü istatistiğe de son vermek için bir fırsat önümüzde” dedikleri belirtildi.
İdmanı iptal etti.

Roberto Mancini, Kopenhag’dan dönüş uçağında ilginç bir karar alarak dünkü antrenmanı iptal ettiğini oyuncularına bildirdi.

Maçtan sonraki yüz ifadesi ve davranışları ile oldukça rahat görünen ve oyuncularını teselli eden İtalyan teknik adamın, derbi öncesi antrenmanı kaldırması ve takıma izin vermesi dikkat çekti. Kopenhag yenilgisi nedeniyle hayal kırıklığı yaşayan oyuncularını rahatlatmak isteyen Mancini’nin bu tavrının derbiye olumlu yansıması bekleniyor.

Milliyet