Kartal Yuvası'nı hortumladılar

Kartal Yuvası'nı hortumladılar

Beşiktaş'taki Kartal Yuvası mağazasında akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı.

Söz konusu mağazanın bir numaralı sorumlusu, aynı zamanda kulübün 20 yıllık kongre üyesi E.S, kasayı tam 480 bin TL hortumladı. 'Yok artık' dedirtecek olan G.Saray derbisinden hemen önce ortaya çıktı. Başkan Fikret Orman, yaşananları duyunca sinirinden köpürürken, eski arkadaşı E.S'yi hemen kulüp binasına çağırdı.

Birkaç yöneticinin de bulunduğu ortamda E.S'ye, "Biz sana kulübün namusunu teslim ettik, sen bize ihanet edip, arkamızdan bıcakladın. Ben kimsenin hakkını, kimseye yedirtmem arkadaş. Namusumuzla, şerefimizle bu kulübü düzlüğe çıkartmak için bizi görevlendirdiler" diye bağıran Orman, binanın 13. katını adeta inletti.

Savcılığa verildi

E.S'nin savcılığa verildiği öğrenilirken, depolarda hummalı bir şekilde ürün sayımının devam ettiği ve bu olayın içinde başka kimlerin olduğunun titizlikle araştırıldığı belirtildi.

Nasıl hortumladı?

480 bin TL hortumlayan E.S, Kartal Yuvası'ndaki alışverişlerde fiş istemeyen ve ödemeyi nakit yapanları hedef aldı. Ürün barkodunu 2 kez okutup, kasayı eksiye geçiren E.S, mağazada çalışan bir kadınla iş birliği yaptı ve izinli günlerinde bile kulübü dolandırdı. Günü gününe cebine nakit parayı koyan E.S daha sonra bu parayı kişisel hesabına geçirdi.

Emre Kocadağ da doğruladı

Kartal Yuvaları'ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Emre Kocadağ da Haber 1903'e yaptığı açıklamayla yaşanan bu olayı doğrularken, "Bu tür konularla ilgili bir komite kurduk. Bu komite bazı araştırmalar yaptı. Depolarda sayımlar yapıldı, satışlar kontrol edildi. Bizim yaptığımız araştırma ve sayımların ardından böyle bir durum ortaya çıktı. Geçmişten gelen bir durum. Ne yapılması gerekiyorsa yaptık. Savcılığa gerekli suç duyuruları yapıldı. Hala başka bu tarz şeyler var mı diye araştırmalarımız devam ediyor." ifadelerini kullandı.