Leipzig'en Bruma için 9 milyon euro

Leipzig'en Bruma için 9 milyon euro
Güncelleme:

Bruma'yı 15 milyon euro'dan aşağı bir rakama bırakmak istemeyen Galatasaray'a Leipzig'ten 9 milyon euro'luk teklif geldi.

Galatasaray ile yeni sözleşmeye imza atmaya yanaşmayan ve transfer olmak isteyen Armindo Bruma için Alman kulübü Leipzig devreye girerken, Bundes Liga ekibinin yöneticileri Point otelde Başkan Dursun Özbek ile masaya oturduğu ifade edildi.

BRUMA GALATASARAY'DA ARADIĞINI BULAMADI
 
Galatasaray’da bir türlü istediğini bulamayan ve önümüzdeki sezon kulübüyle sözleşmesi sona erecek olan Bruma, Leipzig’e transfer olmayı isterken, Portekizli yıldızın Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek olması Bruma için ayrı bir anlam taşıyor. 
 
LEİPZİG'TEN 9 MİLYON EURO!
 
Ünal Aysal döneminde Sporting Lizbon’dan 13 milyon euro artı bir sonraki satıştan yüzde 25 pay maddesiyle transfer edilen Bruma için Leipzig’in 9 milyon Euro verdiği ortaya çıktı. Alman yöneticilerden bu fiyatın artırılmasını isteyen sarı kırmızılılar en az 15 milyon Euro talep ederken Leipzig’in 12 milyon Eurolara kadar çıkabileceği belirtildi. Bonuslar, bir sonraki satış maddesi gibi konuları da masaya yatıran başkan Dursun Özbek’in Bruma’yı kolay kolay bırakmayacağı ifade edildi.

Star