Lucas Perez ve Jonathan Kodjia hamlesi !

Lucas Perez ve Jonathan Kodjia hamlesi !
Güncelleme:

Bu sezon transferi erken bitirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de yönetim takımın bu sezonki gol problemini çözmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı Lacivertlilerin hedefinde Arsenal'in golcüsü Lucas Perez var. B Planı ise Aston Villa'nın yıldızı Jonathan Kodjia.
 
 Lucas Perez'in Fenerbahçe dışında bir çok talibi bulunurken,kulübü oyuncuyu kiralık olarak yollamak istiyor. 28 yaşındaki futbolcu için sarı lacivertlilerin hedefi ise Perez'i bonservisi ile almak.
 
Lucas Perez'in sakatlıklar nedeniyle bu sezon toplamda 3 aya yakın bir süre sahalardan uzak kalmasına rağmen,yeteri kadar forma şansı bulamadığından dolayı takımdan ayrılmak istediği ifade edildi.
 
İngiliz Basını Fenerbahçe'nin Lucas Perez'i transfer edememesi durumunda rotayı Aston Villalı Jonathan Kodjia'ya çevireceklerini yazdı. Bu sezon 26 maçta 19 gol atma başarısı gösteren Kodjia'nın da bu teklife sıcak baktığı gelen iddialar arasında.
 
Transfer sezonuna Mehmet Ekici'ye imza attırarak girecek olan sarı lacivertliler,Valbuena konusunda da oyuncu ile kulübü arasındaki pürüzlerin giderilmesini bekliyorlar.Olimpik Lyon ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Fransız Yıldıza bonservis ödemek istemeyen Fenerbahçe Yönetimi oyuncuya 3 yıllık sözleşme önermiş durumda.
 
Olimpik Lyon tarafı ise Valbuena'nın maaşını yüksek buldukları için önümüzdeki dönem kendisi ile devam etmeyi düşünmüyorlar.

beIN Sports