Mario Gomez ve Taison Fenerbahçe'ye

Mario Gomez ve Taison Fenerbahçe'ye
Güncelleme:

Fenerbahçe yönetimi, '4. yıldız' parolasıyla başlanacak sezon öncesi takviye yapılacak bölgeleri belirledi.

Sarı-lacivertli yönetimin ana hedefi orta saha… Mehmet Ekici’ye rağmen, Beşiktaş’ta bu sezon harikalar yaratan Talisca tarzında bir oyuncu alınarak, rekabet diri tutulacak. Bu bağlamda ilk hedef Mario Gomez ve Shakhtar'da forma giyen Taison.
 
İşte 2017-18 planı:

1- UEFA'dan gelen "Fenerbahçe kriterlere uydu" açıklamasına rağmen, bonservisteki başabaş kuralı sarı-lacivertliler için sürüyor. Yani, oyuncu satamazsa, bonservise sadece 2 milyon Euro ödeyebilecek.

2- Ana hedef ofansif orta saha... Mehmet Ekici sezon sonu imzayı atacak. Bu bölgeye bir oyuncu daha alınacak. Yöneticiler, isim vermiyor ama "Talisca tarzında" diyerek kriteri ortaya koyuyor. Hedef orta sahada rekabet oluşturmak.

3- Kanatlarda öncelik sol taraf... Aatif, Volkan, Stoch, Sow gibi isimler kullanılmasına rağmen istenen verim alınamadı. İlk hedef Taison.

4- Sağ kanatta Lens için Sunderland'in vereceği karar bekleniyor. İngiliz ekibi, Lens'i kiralamaya karar verirse, sorun yok aksi halde alternatiflere bakılacak.

5- Ve herkesin en önemli gördüğü bölge santrfor. Van Persie ve Fernandao istikrarsızlıklarıyla sezona damga vurdu. Buraya tartışılmayacak bir oyuncu arayışı var. Kulislerdeki isim Mario Gomez.

Sabah