Muslera'nın hayal kırıklığı

Muslera'nın hayal kırıklığı

Uruguaylı kaleci dünkü idmanda kendini test etti ancak sonuç hayâl kırıklığı oldu..

G.Saray'ın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda F.Bahçe ile oynayacağı derbide takımını yalnız bırakmak istemeyen Fernando Muslera, her ne kadar sahada olmak istese de ayağındaki sakatlık nedeniyle bu durum mümkün görünmüyor.

Sarı-kırmızılı takıma geldiği ilk sezonda ligde (Süper Final dahil) 39 maçta oynayıp sadece 1 karşılaşmada takımı yalnız bırakan Muslera, geçtiğimiz sezon da 34 haftalık periyotta sadece 1 hafta formasından uzak kalmıştı.

'DENEYECEĞİM'
Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Bu sezon Torku Konya maçında sakatlan ve 90 dakikayı bu şekilde tamamlayan yıldız kalecinin daha sonra yapılan tetkiklerinde sağ ayak 1. parmağında stabil nondeplase yani yerinden oynamamış kırık tespit edildi.

Tedavisine hemen başlanan Fernando Muslera, Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile deplasmanda oynanan maça da götürülmedi. 27 yaşındaki eldivenin takıma katılmasının ardından ezeli rakip F.Bahçe ile oynanan 8 derbide sarı-kırmızılı takım 4 kez kazanırken, 2 kez sahadan beraberlikle ayrıldı, 2 mücadeleyi de kaybetti.

Tarihi derbide sahada olmak isteyen Muslera dün "Oynamak istiyorum. Kendimi deneyeceğim. Pazar sahada olmak istiyorum" derken, çift bandaj yapıldıktan sonra antrenmandaki yerini aldı.

Sağa ve sola zıplayan Muslera'nın ağrıları tavan yaparken, doktorlar "Oynayamazsın" uyarısında bulundu. Bunun üzerine ise iğne yapılmasını isteyen Muslera "Çok riskli. Daha sonra büyük sakatlıklar çıkabilir" uyarılarına karşın "Olsun denemek istiyorum. İğneyi yapın" diyerek kararlılığını ortaya koydu. Ancak yapılan iğnenin ardından bütün ayağı uyuşan ve oynayamayacağı kesinleşen tecrübeli file bekçisi büyük üzüntü yaşadı.