Pablo Zabaleta, West Ham'a transfer oluyor

Pablo Zabaleta, West Ham'a transfer oluyor
Güncelleme:

Galatasaray'ın ilgilendiği sağ bek Pablo Zabaleta, Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United ile imza aşamasına geldi.

Galatasaray'a Zabaleta'da Bilic engeli! Sözleşmesi biten ve Manchester City'den ayrılacak olan Pablo Zabaleta transferinde Galatasaray'a West Ham United engel olacak.

Sky Sports'ın haberine göre Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'ın Pablo Zabaleta'nın transferinde imza aşamasına geldi. Arjantinli oyuncu ile West Ham'ın son detayları görüştüğü ve kısa süre içerisinde bu transferin resmi olarak açıklanacağı belirtildi.

West Ham United'ın yıldız oyuncuya ilgisi Nisan ayından bu yana İngiliz basınında yer alıyordu.

Pablo Zabaleta da geçtiğimiz günlerde İngiltere'den de teklifler aldığını itiraf etmişti. Tecrübeli oyuncu geleceğiyle ilgili ''Premier League'deki birkaç takımdan teklif aldım. İngiltere dışından teklifler de aldım'' ifadelerini kullanmıştı. 

GALATASARAY MANCINI'DEN DE ONAY ALMIŞTI

Galatasaray, Manchester City döneminde birlikte çalıştığı Roberto Mancini'den de Pablo Zabaleta hakkında bilgi almış ve Mancini, Galatasaray'a yıldız oyuncu için olumlu rapor verirken ''Yararlı, uyumlu ve düzgün bir oyuncu'' ifadeleirni kullanmıştı.

2008 yılında bu yana Manchester City'de forma giyen Zabaleta, bu sezon İngiliz temsilcisi ise 32 resmi maçta görev alırken, 2 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.

Sporx