''Pirlo Beşiktaş'ta forma giyecek''

''Pirlo Beşiktaş'ta forma giyecek''

Materazzi, "Pirlo, gelecek sezon Beşiktaş'ta forma giyecek. Ona 2.2 milyon dolarlık bir teklif yaptılar" dedi

FIFA menajeri Materazzi, "Pirlo, gelecek sezon Beşiktaş'ta forma giyecek. Ona üç sezonluk, sezon başında 2.2 milyon dolarlık bir teklif yaptılar" dedi

Beşiktaş'ın renklerine bağlamak için girişimlerini sürdürdüğü 34 yaşındaki Pirlo ile siyah-beyazlıların her konuda anlaşmaya vardığı ifade edildi. İtalyanlar'ın efsane defans oyuncularından Marco Materazzi'nin kardeşi, FIFA menajeri Matteo Materazzi, Beşiktaşlıları sevindirecek bir iddiayı ortaya attı. Menajer, siyah-beyazlıların Juve'nin yıldızı Andrea Pirlo ile anlaştığını belirtti. İtalyan Rai Sport 1 kanalına açıklamalarda bulunan Materazzi, "Pirlo, gelecek sezon Beşiktaş'ta forma giyecek. Ona üç sezonluk, yıllık 2.2 milyon dolarlık bir teklif yaptılar. Juventus da onun boşluğunu Xabi Alonso ile dolduracak" İfadelerini kullandı.

BİLİC YEŞİL IŞIK YAKTI, BAŞKAN ONAYLADI

Öte yandan bir başka FIFA menajeri Giocondo Martorelli ise Pirlo'nun İtalya'da kalma ihtimalinin düşük olduğunu ve deneyimli kramponun Juve'den talep edeceği ücretin ödenmesinin zor olduğunu belirtti. İtalyan maestronun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Beşiktaş yönetimi Pirlo konusunda herhangi bir açıklamada bulunmazken; teknik direktör Slaven Bilic'in önümüzdeki sezon için düşünülen isimlerden biri olan Pirlo'nun alınmasına yeşil ışık yaktığı; Başkan Fikret Orman'ın da bu konuda onay verdiği belirtildi.

Fotomaç