''Sadece kaleye geçemem''

''Sadece kaleye geçemem''

Hutchinson, kısa sürede taraftarın da gönlünü kazanmayı başardı..

Kartal'ın Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson, ön liberoda oynadığı zaman daha verimli olduğunu belirterek, “Sahanın her yerinde oynarım ama sadece kaleye geçemem” dedi.

Geldiği günden bu yana Beşiktaş’ın jokeri olarak dikkat çeken Atiba Hutchinson, kısa sürede taraftarın da gönlünü kazanmayı başardı. Ön liberoyla başlayıp ardından sol beke geçen, son olarak da sağ bekte forma giyen tecrübeli futbolcu, sezon başında söylediği ‘sahanın her yerinde oynarım’ cümlesini tekrar etti. İhtiyaç duyulması halinde savunmada, orta sahada, sağ ve sol bekte, ön liberoda hatta forvette dahi oynayabileceğini ifade eden Hutchinson, “Sadece kaleye geçemem. O iş için biraz daha farklı bir yetenek gerekli! 13 numaralı formayı seviyorum. Hayatım boyunca bu numara bana hep uğur getirdi. Genelde bu rakam bazı insanlar için uğursuzluk olarak görülebilir. Ancak benim için 13 farklı ve şanslı bir numara” ifadelerini kullandı.

‘Başarılı olacağız’

Kayserispor maçıyla birlikte kötü gidişata son verdiklerini ifade eden Atiba, “Lige iyi başladık ancak sonrasında bir düşüş yaşadık. Aslında iyi futbol oynuyoruz ancak bunu sonuçlara yansıtamadık. Kayserispor galibiyetiyle birlikte yeniden çıkışa geçtiğimizi düşünüyorum. Amacımız önümüzdeki maçları da kazanarak galibiyet serisi yakalamak. Başarılı olarak taraftarımızı mutlu edeceğiz” diye konuştu.