''Seriye devam etmek istiyoruz''

''Seriye devam etmek istiyoruz''

Galatasaray, Torku Konyaspor maçına bileniyor...

Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut, 'Üç maçtır arka arkaya kazanıyoruz. Torku Konyaspor maçın da kazanıp seriye devam etmek istiyoruz' dedi.

Galatasaray,Torku Konyaspor maçına bileniyor...Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut, 'Üç maçtır arka arkaya kazanıyoruz. Torku Konyaspor maçın da kazanıp seriye devam etmek istiyoruz' dedi.

Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut, Kardemir Karabükspor, Kopenhag ve Kayserispor maçlarında yakaladıkları 3 maçlık galibiyet serisiyle morallerinin üst seviyede olduğunu belirterek, Torku Konyaspor karşılaşmasıyla bu seriyi sürdürmek istediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Umut Bulut, ligde iki haftadır güzel galibiyetler aldıklarını kaydederek, "Kopenhag karşılaşmasıyla birlikte 3 maçtır arka arkaya kazanıyoruz. Morallerimiz yerinde. Önümüzde Torku Konyaspor maçı var. O maçı da kazanıp seriye devam etmek istiyoruz. İyi mücadele ediyoruz, iyi oynuyoruz. Eksiklerimizi her geçen hafta gideriyoruz. İlerleyen her hafta daha iyi olacağız. Bunu da zaten oynadığımız maçlarda gösterdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

"Verilen görevi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum"

Geçen hafta sonu oynanan Kayserispor karşılaşmasında görev yaptığı bölgeye alışık olduğunu aktaran golcü futbolcu, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığını belirterek, şöyle devam etti:

"Kayserispor maçında oynadığım pozisyonda geçen sene de çok oynadım. Sağda veya solda bana verilen görevi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Burak kalitesini daha önceki maçlarda gösterdi. Drogba hakkında zaten konuşmaya gerek yok. İleride oynayan bütün futbolcuların görevini yaptığını düşünüyorum. Bizim yapmamız gereken şey mücadelemizi üst düzeye çıkarmamız. Bunu da yapınca zaten kalitemiz ortaya çıkıyor. Galibiyetler ve goller de kendiliğinden geliyor."

Umut Bulut, sarı-kırmızılı ekibe transfer olduğu zamandan bu yana takımdaki arkadaşlığın üst seviyede olduğunun altını çizerek, "Arkadaşlık konusunda bir sıkıntı yok zaten. Öncelikle Burak'ın gol atmasına daha çok sevindim. Onun daha çok ihtiyacı vardı. Tabii ki benim de ihtiyacım var ama inşallah bana da bu hafta nasip olur" ifadelerini kullandı.