''Taraftar olmayınca çok eksiğiz''

''Taraftar olmayınca çok eksiğiz''

Beşiktaş'ın yıldız isimlerinden Gökhan Töre, Beşiktaş Dergisi'ne konuştu.

Beşiktaş'ın yıldız isimlerinden Gökhan Töre, Beşiktaş Dergisi'ne konuştu. Rahmetli dedesinin kendisi için yerinin çok ayrı olduğunu söyleyen genç futbolcu, seyircisiz maçlarda da kendilerini çok eksik hissettiklerini ifade etti.

 Sezon başında Rubin Kazan’dan kiralık olarak kadroya dahil edilen, kısa sürede gösterdiği performansla Milli Takım’ın da değişilmezi olan Gökhan Töre, Beşiktaş Dergisi’ne konuştu. Her iki yöne de oynayabilmesinin rakip futbolcuların işini zorlaştırdığını belirten genç oyuncu, “Ne yapacağım kestirilemiyor. Bu da rakip için zorlayıcı bir durum. Oynadığım mevkii, kendimi rahat hissetmemi sağlıyor. Futbola başladığım günden bu yana dedem için oynamışımdır. Onun hayallerini gerçekleştiriyorum. Hâlâ da rahmetli dedem için oynuyorum. Beni en çok motive eden şey bu. Başarımı buna bağlıyorum” dedi.

Chelsea’de forma giymemesiyle ilgili de konuşan Gökhan Töre, “Kulübün sahibi olan Abramoviç her sezon en az 2 kupa istiyordu. Bu nedenle hep yıldız transferi yapardı. Çünkü o kupalar üst düzey oyuncularla kazanılır. Takım da iyi gittiği için oynama şansı bulamadım. Hamburg’ta yaşadığım sakatlık beni çok geriye attı. Duraklama dönemine girdim. Eski performansını düşündüm. Neredeydim, şimdi neredeyim. Sonuçta her şeye baştan başlıyorsunuz. 4-5 sene öncesine kadar çabuk küserdim. Antrenörüm bir şey dediğinde kafama takar, üzülürdüm. Ama zaman içinde beraber oynadığım tecrübeli isimlerden de bir şeyler kaptım. Artık küsmek yok. Hep devam ediyorum” diye konuştu. Kartal’ın seyircisiz oynama cezasının kendilerini etkilediğini de söyleyen Töre, “Düşünsenize bir maçta 80 bin kişi önünde oynuyorsunuz, öteki maçta hemen hemen kimse yok. Kendi adıma konuşursam, en önemli şey taraftar. Onların yokluğunda çok eksiğiz” diyerek sözlerini noktaladı.