''Tek düşüncemiz şampiyon olmak''

''Tek düşüncemiz şampiyon olmak''

Emenike, “Lig sonunda camiamıza şampiyonluk hediye etmek istiyoruz. Tüm takımın hedefi bu” dedi.

Fenerbahçe'ye, yarım kalmış bir dönemi tamamlamak için döndüğünü söyleyen Emenike, “Lig sonunda camiamıza şampiyonluk hediye etmek istiyoruz. Tüm takımın hedefi bu” dedi.

Son 3 maçta 4 gole imza koyan Emmanuel Emenike, çok büyük sakatlıklar yaşamadığı sürece, lig sonuna kadar iyi şeyler yapacağını kaydetti. Nijeryalı oyuncu, Fenerbahçe Dergisi’nin kasım sayısındaki röportajında, şunları söyledi: “Yolumuza ve hedeflerimize Başkanımız Aziz Yıldırım ile devam edeceğimizden dolayı çok mutluyuz. Başkanımız’ın Fenerbahçe’ye maddi ve manevi anlamda kazandırdıkları ortada ve tartışılamayacak kadar büyük değerler.

‘Rusya’da mutlu değildim’

Hepimiz bunun bilincindeyiz. Rusya benim için çok farklı bir deneyimdi. Spartak Moskova Kulübü; hocam, takım arkadaşlarım ve orada çalışan herkes, kendimi evimde hissettirmeye çalıştılar, çok uğraştılar. Fakat açık konuşmam gerekirse, mutlu değildim. Sadece işimi profesyonelce yapmaya devam ettim. Bu bir hasret. Yarım kalmış bir dönemi tamamlamak için buradayım. Bunu hem ben hem de Fenerbahçe taraftarı istiyor. Çok büyük sakatlıklar yaşamadığım sürece lig sonuna kadar iyi şeyler yapacağımı düşünüyorum. Lig sonu bütün bu çalışmanın karşılığını camiamıza şampiyonlukla vermek istiyoruz. Bütün takımın hedefi bu.

‘Gollerimin devamı gelecek’

Golcülüğüme gelirsek; biraz topla gidip, kendime boş alan yaratıp, şut atıp golümü bulmaya çalışan bir tarz oyuncuyum. Gollerimin devamı da gelecek. Performansımın gün geçtikçe daha da iyi olacağına inanıyorum. Hiçbir zaman kendime olan güvenimi ve inancımı kaybetmedim. Ersun hocayla bir takım problemler yaşadığım yazıldı, çizildi. Ancak o, bu takımın hocası, ben de futbolcusuyum. Biz, Fenerbahçe’nin hedefleri için mücadele ediyoruz. Drogba; en beğendiğim forvet oyuncusu. Çin’de de, Avrupa’da da oynarken onu çok beğeniyordum. Kariyerimi sonlandırdıktan sonra hoca olmayı çok isterim. Fenerbahçe’de oynadıktan sonra ise, bir sonraki hayalimde İtalya’da futbol oynamak var.”