Transfer harekatı başlıyor !

Transfer harekatı başlıyor !
Güncelleme:

Trabzonspor, Fenerbahçe maçından sonra transfer operasyonuna başlıyor.

Trabzonspor'da yönetim, geçtiğimiz hafta transfer için düğmeye resmen basmış, ilk adımları atmıştı. Bugünkü Fenerbahçe karşılaşmasından sonra ise operasyon derinleşecek. Hem gelecek hem gidecekler açısından hareketli saatler yaşanacak.

Fenerbahçe maçı bitecek Trabzonspor’un transfer operasyonunda en büyük adım atılacak. Bordo-Mavililer’in yöneticileri, geçtiğimiz hafta içinde gündemdeki isimler için nabız yoklamaya başlamış, ön teklifleri de yapmıştı.

Savunma, orta saha ve forvete takviye planlayan, transferi 5 oyuncuyla kapatmayı düşünen Karadeniz temsilcisinde gelecek hafta ise çok kritik. Hem yerli hem yabancı piyasada gündemde olan birçok futbolcu için Başkan Muharrem Usta ve teknik direktör Ersun Yanal, yüzyüze görüşmeler gerçekleştirecek.

Liste çok alternatifli

Osmanlıspor’un orta saha oyuncusu Ndiaye, Beşiktaş’ın yıldızı Tolgay Arslan, L.Moskova’nın stoperi Serdar Taşçı, S.Moskova’nın kanat oyuncusu Tosic bu listede üst sıralarda yer alan futbolcular. Ligi devam eden Brezilyalı oyuncu Fred’le de Güney Amerika’da bulunan temsilciler görüşecek. Ayrıca Villareal’in golcüsü Soldado için de yönetimin bir İspanya seferi yapması bekleniyor.