Tütüneker ayrılıyor mu?

Tütüneker ayrılıyor mu?

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor, kupa ve lig maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Lig’de 10 puanı bulunan ve haftayı Galatasaray mağlubiyetiyle kapatan Torku Konyaspor, ligde tehlikeli bölgeden kurtulmak için hesaplar yapıyor.

6 Kasım'da Hacettepe Spor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda, 10 Kasım'da Medical Park Antalyaspor ile Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı maçların hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılarda teknik direktör Uğur Tütüneker ve yardımcı antrenör Mert Korkmaz bugün yapılan antrenmana katılmadı.Kulübün resmi internet sitesinde saat 16.00’da yapılacağı açıklanan antrenman 30 dakika öne alınırken, çalışmaya geç katılan basın mensupları teknik direktör Uğur Tütüneker ve yardımcı antrenör Mert Korkmaz’ı göremedi. Uğur Tütüneker’in antrenman öncesi kısa süre sahaya çıktığı ve daha sonra tesislere geçtiği, yardımcı antrenör Mert Korkmaz’ın ise İstanbul’da olduğu öğrenildi. Takımı antrenör İbrahim Özdoğan çalıştırdı.

Galatasaray yenilgisi sonrası kulüp başkanı Ahmet Şan’ın eleştirdiği teknik patron Uğur Tütüneker ile basın mensuplarının röportaj talebi, menajer Seyit İçgül aracılığıyla geri çevirdi. Basın mensupları bilgi verilmeksizin antrenmanın öne alınarak Uğur Tütüneker ile röportaj taleplerinin geri çevrilmesine tepki gösterip tesisleri terk etti.