Yanal'dan duygusal konuşma!

Yanal'dan duygusal konuşma!

Kadıköy’de 2-0’lık galibiyetin ardından Fenerbahçe soyunma odasında büyük bir sevinç yaşandı.

Teknik Direktör Ersun Yanal, orta sahada uzun süre taraftarlarla birlikte zaferi kutlayan oyuncularını kapıda bekledi. Tek tek herkesi kucaklayan tecrübeli hoca, mükemmel oynayan ve penaltı golünü atan Emre’ye uzun süre sarıldı. Futbolcularına performanslarından dolayı kısa bir teşekkür konuşması yapan Yanal’a bu sırada gözleri dolan Cristian’ın sarıldığı belirtildi. Yanal konuşmasının bitiminde “Hepinize helal olsun” derken, futbolcular ayağa kalkarak, “Asıl size helal olsun hocam. Bizi yalnız bırakmadınız” ifadesini kullandılar.

‘Biz oynarsak yeter’

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın derbi öncesi takımıyla yaptığı son toplantıda galibiyetin şifresini verdiği belirlendi.

Yanal’ın, rakibi analiz ettiklerini, artılarını ve eksilerini en ince ayrıntısına kadar belirlediklerini söylediği ve “Aslında bunlar çok önemli değil. Biz kendi oyunumuzu oynarsak yeter.
Rakibin ne yaptığı değil, bizim oynayacağımız oyun belirleyici olacaktır. Çıkın ve kendi topunuzu oynayın” dediği öğrenildi.

Sarı-lacivertli futbolcular da rakipten çok kendi oyunlarına konsantre oldu ve Fenerbahçe normal oyununu sahaya yansıtarak maçı kazanmayı başardı. Yardımcı antrenör İsmail Kartal ise sarı-lacivertli takımın son dönemde aldığı başarılı sonuçların ardında iyi takım olmanın
yanısıra fizik üstünlüğünün bulunduğunu ifade etti. Kartal, bu açıdan ligin en güçlü takımının Fenerbahçe olduğunu kaydetti.

Üç gün izin

Sarı-lacivertli ekip derbi zaferi sonrası Perşembe gününe kadar izin yapacak. Milli Takım’a giden oyuncular dışında kalan futbolcular dinlenme fırsatı bulacak, ardından Antalya maçının hazırlıklarına başlayacak.