Yanal'dan rakiplere gönderme !

Yanal'dan rakiplere gönderme !

Ersun Yanal, G.Saray karşısında alınan galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu..

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 yendiği maçın ardından Ersun Yanal mücadeleyi değerlendirirken hastalığı hakkında açıklama yaptı.

İşte Ersun Yanal'ın açıklamaları;

Çok teşekkür ederim. Buradan Tümer ve Hakan'a da . Bugün 10 Kasım Atatürk'ün ölümünnü 75. yılı saygıyla anıyorum. Oyuncular hem oyuna hem hakeme yardımcı oldular. Biz kazandık disiplinli bir takımız. Galatasaray'a karşı hücum gücü olan takımlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor. İyi oynadık ve sonucu aldık daha fazla topa hakim olup son dakikalarda daha iyi oynayabilirdik. Biz seyircimizin desteği ve yüreğiyle sahada mücadelkede ediyoruz. Buna böyle devam ederek sezon bşaında da söylediğim gibi 'Biz şampiyon olacağız diğer takımlar sıralama yapsınlar' demiştim. Bugün oyuncular

Defansif ve ofansif anlamda takım çok iyiydi!

Bizim takımdaki oyuncuların kapasitelerinin daha fazlasını kullanmak istiyoruz. Rakibin durumuna göre strateji kuruyoruz. Rakip çok güçlüydü bizi eksik yakaladıklarında etkili olabilirdi. İstediğimiz herşeyi saha içinde yaptık diyebilirim.

'50000 bakımı yaptırdım'

Dışardan risk durumu var gibi gözükebilir ama biz keyif alıyoruz yaşam biçimimiz bu durum. Futbolun dışında gerçekleşen şeylerden dolayı sıkıntı yaşıyorum. Ben hiçbir poroblem ve sorun olmadan böyle bir teşhisle karşı karşıya kaldım. Alp Murat Bey'e çok teşekkür ediyorum. Hiç ortada yokken böyle bir teşhis koydular, tıbbi anlamda bir sorun olmayacak operasyonla gayet sağlıklı bir şekilde hayatımıa devam edeceğim. Dolayısıyla 50 yaşın üzerindeyim 50000 bakımı yaptırmış oldum.