Tayfun Korkut geri dönüyor !

Tayfun Korkut geri dönüyor !
Güncelleme:

Tayfun Korkut'un Frankfurt’un deneyimli hocası Armin Veh’in yerine düşünüldüğü ifade ediliyor…

Almanya Birinci Futbol Ligi  (Bundesliga)  takımlarından  Eintracht Frankfurt'ta görevine son verilen teknik direktör Armin Veh’in yerine  gelecek adaylar arasında Tayfun Korkut’un da yer aldığı öne sürüldü.
 
Sportbild dergisinin iddiasına göre, küme düşme hattında yer alan  Eintracht Frankfurt'ta, yolların ayrıldığı teknik direktör Veh’in yerine, Tayfun  Korkut veya Schalke 04’ün eski teknik direktörü Jens Keller’in ismi geçiyor. İki  adaydan biriyle anlaşılamaması durumunda ise kulübün Jos Luhukay, Niko Kovac ve  Markus Gisdol’e yöneleceği bildirildi.
 
Kicker dergisi de Eintracht Frankfurt’ta boşalan teknik direktörlük  koltuğu için Luhukay, Gisdol, Alexander Schur ve Tayfun Korkut’un adaylar  arasında olduğunu ileri sürdü.
 
Tayfun Korkut, 2014'ün ocak ayında başına geçtiği Bundesliga ekibi  Hannover 96’yı 2015’in nisan ayına kadar çalıştırmıştı. Eintracht Frankfurt  haziran ayında teknik direktörlük görevi için Korkut ile görüşmüş ancak olumlu  sonuç alamamıştı.
 
Ligde 24 puanla 16. sırada yer alan Eintracht Frankfurt, alınan  başarısız sonuçların ardından dün  Armin Veh’in sözleşmesini feshetmişti.